MILICA PAVLOVIĆ I MILOŠ TIMOTIJEVIĆ ZAVRŠILI U KREVETU! Vrele scene za kraj snimanja serije PEVAČICA! (FOTO)
Foto: Stefan Stojanović

konačno

MILICA PAVLOVIĆ I MILOŠ TIMOTIJEVIĆ ZAVRŠILI U KREVETU! Vrele scene za kraj snimanja serije PEVAČICA! (FOTO)

Pop kultura -

Bliži se kraju snimanje nove serije "Pevačica" koja je već tokom samih najava zaintrigirala javnost i medije u Srbiji, a koja prati živote, karijere i izazove na koje nailaze mlade pevačice na svom putu ka slavi i uspehu.

Glavnu junakinju tumači popularna pevačica Milica Pavlović, dok njenu "suparnicu" glumi mlada glumica Jelena Grujičić. Pored njih dve, svet estrade, medija i magije dočaraće i glumci Nikola Rakočević, Miloš Timotijević, Nataša Ninković, Igor Đorđević, Branka Pujić, Ognjen Amidžić i mnogi drugi.

foto: Branimir Milovanović i Irena Canić

Ekipa Kurira prisustvovala je snimanju protekle nedelje u Jajincima, a konačno je pao i poljubac između dvoje glavnih protagonista Milice i Miloša. Sama ljubavna scena ostaje kao iznenađenje za TV gledaoce.

U seriji "Pevačica", mlada muzička zvezda u usponu, Ivana, nakon pobede na muzičkom takmičenju dobija sve o čemu je ikad sanjala - život u velikom gradu, slavu, popularnost, ljubav. Međutim, dok se trudi da zaboravi svoj prethodni život, počinje da se dešava niz misterioznih stvari koje će se završiti njenim ubistvom. Pored policije, privatni detektiv Bojan radi na rasvetljavanju ovog slučaja i u svojoj istrazi se suočava sa iracionalnim svetom magije i vidovnjaka shvatajući da su neki ljudi spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele.

foto: Branimir Milovanović i Irena Canić

Serija "Pevačica" inspirisana je samo životom Jelene Marjanović. - To je bolna tema koja već godinama potresa naš narod. Jelena je bila divna devojka, dobra pevačica i sve što joj se desilo je jedna ogromna tragedija. Kako za nju, tako i za njenu porodicu i prijatelje. Svaki put se potresem kada pomislim na njenu sudbinu Mnogi su me osudili a da nisu sačekali da počne emitovanje. Svakako, nije mi ni najmanje prijatno zbog negativnih komentara jer je reč o veoma ozbiljnoj situaciji, o nečijem životu i tragediji. I sad sam se uznemirila dok razmišljam o tome - izjavila je Milica ranije za Kurir. Kreatori serije su Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, a realizuje se pod rediteljskom palicom Miloša Kodema, u produkciji Telekoma Srbija i Filma Danas.

foto: Branimir Milovanović i Irena Canić

Snimanje 12 epizoda igrane serije koja elementima misterije i natprirodnog predstavlja iskorak u novi žanr trajaće još nekoliko dana.

Veliki planovi Slede "Ubice" i još dve nove serije

Nakon snimanja "Pevačice" kreće snimanje nove sezone serije "Ubice mog oca". - Trenutno sa Telekomom radimo na čak tri serije i svaka je na svoj način posebna, a u planu je da snimamo još jednu seriju, do sada neviđenu kod nas, po ugledu na Dizni produkciju i Marvela - izjavio je izvršni producent serije Maksa Ćatović.

Kurir, Foto: Branimir Milovanović i Irena Canić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track