OSEĆAM SE UŽASNO! BOLE ME PLUĆA I TEŠKO DIŠEM: Ivanu Bekjarevu pogoršalo se stanje, na klinici je i dalje!
Foto: Damir Dervišagić

BORI SE SA KORONAVIRUSOM

OSEĆAM SE UŽASNO! BOLE ME PLUĆA I TEŠKO DIŠEM: Ivanu Bekjarevu pogoršalo se stanje, na klinici je i dalje!

Pop kultura -

Ivanu Bekjarevu, koji se pre 11 dana zarazio koronom, pogoršalo se zdravstveno stanje, pa je premešten na Infektivnu kliniku.

Glumac je jedva smogao snage da kaže nekoliko rečenica.

foto: Nemanja Nikolić

"Bole me pluća i teško dišem, užasno se osećam. Danima sam na Infektivnoj klinici, nisam dobro, ali nadam se da ću uskoro kući", kaže Bekjarev.

Glumac je saznao da je pozitivan na kovid-19 dok je snimao film zbog čega je odmah napustio set. Na početku se, kako je rekao, osećao dobro.

Laušu sve bolje

Žarko Laušević i dalje je na bolničkom lečenju u KBC "Bežanijska kosa". On je pre deset dana primljen u lošem stanju, ali mu je sada bolje. Slavni glumac se navodno zarazio kovidom 23. oktobra, tokom operacije ciste na zubu.

foto: Dragana Udovičić

"Trenutno sam na infuziji i nemam nikakve simptome. Pre nekoliko dana sam saznao da sam pozitivan na virus i odmah sam prekinuo snimanje filma. Nadam se da će sve proći dobro, da će me uskoro pustiti kući i da ćemo moći da nastavimo sa radom na filmu", rekao je tada glumac.

Od koronavirusa trenutno se leče i njegove kolege Anđelka Prpić, Nela Mihailović, Milica Milša, Suzana Petričević, Vesna Čipčić i reditelj Srdan Golubović.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track