GODINAMA SAM BILA U AGONIJI, DOKTORI SU MI DAVALI POGREŠNU DIJAGNOZU! Manekenka imala tešku operaciju, objavila slike iz BOLNICE
Foto: Printscreen

oglasila se

GODINAMA SAM BILA U AGONIJI, DOKTORI SU MI DAVALI POGREŠNU DIJAGNOZU! Manekenka imala tešku operaciju, objavila slike iz BOLNICE

Pop kultura -

Bivša Mis univerzuma, Olivija Kulpo na svom Instagram profilu otkrila je da je imala tešku operaciju te je objavila fotografiju iz bolnice.

Ona je fotografiju na kojoj leži u krevetu s bolnim izrazom na licu. Pojasnila je da je operisala endometriozu i svojom objavom upozorila žene od opasnosti te bolesti.

"Juče sam operisana zbog endometrioze. Nije ovo baš glamurozan post, ali osećala sam da to treba da podelim kako bih podigla svest o ovoj bolesti u javnosti". započela je Olivia te objasnila o kakvoj bolesti se radi.

"Endometrioza je stanje u kojem tkivo iz sluznice maternice odluči da raste u drugim slučajnim delovima vašeg tela, uzrokujući bol. To može ometati plodnost i celokupno zdravlje, te iskreno utiče i na to kako se čovek oseća. Povrh svega, neverovatno je bolno, a gotovo ju je nemoguće videti ultrazvukom (osim ako na jajnicima nemate endometriome – to sam imala). Godinama sam bila u agoniji kada dobijem periodu i nebrojeno puta su mi doktori davali pogrešnu dijagnozu", napisala je 28-godišnja manekenka.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track