KAD JE VIDEO SCENARIO I KOGA TREBA DA ODGLUMI, ODMAH REKAO NE: Đorđevića nikada niste videli u ovakvoj ulozi (KURIR TELEVIZIJA)

Pop kultura -

Na Kosovu je danas održana premijera prvog dugometražnog igranog filma „Dara iz Jasenovca”, reditelja Predraga Gage Antonijevića i scenaristkinje Nataše Drakulić u kojoj ulogu glavnog negativca - Ante Vrbana igra glumac Igor Đorđević.

"Film je pogodio ne samo metu, nego i sam centar i da je dobio epitet jednog uzvišenog umetničkog dela, što me stvarno raduje jer smo uložili mnogo energije i emocija i drago mi je da se isplatilo", rekao je Igor.

Povodom teške uloge koju tumači, a koja predstavlja, kako je objasnio, otelotrvorenje zla, kaže da mu je sve bilo teško.

"Prva instinktivna reakcija kada sam video scenario je bila ne, ali videvši da Gaga insistira da Antu odigram baš ja, krenula je agonija", kazao je naš glumac i objasnio šta ga je najviše uznemirilo u pripremi karaktera lika koji u filmu tumači.

"Ne verujem da u našoj kinematografiji ima takvih scena zločina kakve smo mi snimili. Usudio sam se da odigram takvog čoveka koji hladnokrvno baci gas u podrum pun dece i ode da večera", ispričao je Igor Đorđević.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track