TVORAC NOVE TV PRIČE BOBAN SKERLIĆ ZA KURIR: Serija KLAN neće nikoga odvratiti od bavljenja kriminalom, ali neće ni regrutovati!
Foto: Firefly Production

prve reakcije

TVORAC NOVE TV PRIČE BOBAN SKERLIĆ ZA KURIR: Serija KLAN neće nikoga odvratiti od bavljenja kriminalom, ali neće ni regrutovati!

Pop kultura -

Domaće TV serije su u poslednjih nekoliko godina doživele veliku ekspanziju, i deluje da je sve već viđeno! Međutim, za kraj godine očekuje nas iznenađenje produkcijske kuće "Fajerflaj" i proslavljenog reditelja Slobodana Skerlića. Iz njegove radionice i pera stiže potpuno originalni triler "Klan", ili bolje reći, drama sa elementima komedije, koja svojim stilom podseća na najbolje holivudske projekte čiji glavni likovi s društvene margine već posle prve epizode postaju miljenici publike. Kreatori serije duboko veruju da će tako biti i sa Šokom i Pašom, koje u naslovnim rolama tumače mladi glumci Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović. Okosnica radnje donosi tragikomične situacije koje prate dvojicu sitnih lopova iz beogradskog predgrađa koji se sticajem bizarnih događaja nađu u srcu visokog kriminala.

foto: Beta Milan Obradović

- Serija "Klan" se u prvoj sezoni bavi usponom kriminalnog klana od beznadežne bede do bednog sjaja. Naši junaci nisu nikakvi heroji, pa čak ni negativni heroji, već nemoralni, beskrupulozni šljam koji pokušava da stvori privid da je u službi nekakvih viših i starijih ideja i ciljeva. Naglasak je na reči - pokušava. Možda serija neće nikoga odvratiti od bavljenja kriminalom, ali svakako nikoga neće regrutovati - rekao je Boban Skerlić za Kurir.

foto: Firefly Production

Pored Dimitrijevića i Nezirovića, u "Klanu" ćemo gledati i Vladimira Kovačevića, Nenad J. Popovića, Mladena Sovilja, Ivana Zarića, Uroša Jovčića, Miloša Tanaskovića, Miloša Petrovića Trojpeca i druge. Kreator, reditelj i scenarista serije "Klan" je Slobodan Skerlić, koji je poznat po režiji filmova "Do koske" i "Top je bio vreo". Direktorka fotografije je Maja Radošević, scenograf Kiril Spaseski, kostimograf je Tanja Radišić, a šminku potpisuje Dubravka Bušatlija.

foto: Firefly Production

Produkcijska kuća "Fajerflaj" i Telekom Srbija, koji stoje iza ovog originalnog TV projekta, najavljuju da je premijerno emitovanje planirano za 25. decembar na kanalu Superstar TV, a sutradan, 26. decembra, na RTS.

Nedima podržava Anica Dobra

Nedim Nezirović već ima svog najvećeg fana, a to je njegova koleginica Anica Dobra. Glumica je podržala preko Instagrama mladog kolegu, koji je dobar prijatelj njene ćerke Mine Sovtić. Nedim je završio glumu u klasi Dragana Petrovića Peleta, a njegov kolega Aleksandar Dimitrijević je student iz Prištine, a pored glume, završio je i produkciju.

foto: Zorana Jevtić

Kurir/ Foto: Firefly

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track