FATIMA (19) JE SILNO ŽELELA DA BUDE ANĐELINA, A ZAVRŠILA U ZATVORU: Sada Džolijevu MOLE da joj pomogne i izbavi je! (VIDEO)
Foto: Profimedia

ŠTA ĆE URADITI?

FATIMA (19) JE SILNO ŽELELA DA BUDE ANĐELINA, A ZAVRŠILA U ZATVORU: Sada Džolijevu MOLE da joj pomogne i izbavi je! (VIDEO)

Pop kultura -

Fatima Krišvand (19), tj. Sahar Tabar navodno je osuđena na 10 godina zatvora zbog toga što je koristila programe za obradu fotografija kako bi ličila na Anđelinu Džoli.

Ona je uhapšena zbog neprikladnih aktivnosti na društvenim mrežama, zbog kojih ju je veliki broj korisnika prijavio, pa je optužena za bogohuljenje i nasilje.

foto: Profimedia

Na Instagramu je objavljivala fotografije koje je obrađivala u programima za uređivanje u kojima je povećavala usta i jagodične kosti kako bi bila što sličnija glumici. Tamo ju je pratilo skoro 500.000 ljudi, a onda je iznenada uhapšena 5. oktobra 2019. godine. Njene objave mnogi su shvatili kao šalu, ali ne i iranska vlast. Osim nje, uhapšene su još tri influenserke.

foto: Printscreen/Instagram

Iranska novinarka Maših Alinedžad ispričala je stranim medijima da je razgovarala sa Saharinim advokatom i da joj je on potvrdio da je osuđena na 10 godina zatvora zbog "promovisanja korupcije", zbog čega se oglasila i na Tviteru u želji da ceo svet sazna za priču "Anđelinine dvojnice".

"Iranska influenserka dobila je 10 godina zatvora jer je koristila šminku i Fotošop kako bi postala "zombi Anđeline Džoli". Sahar Tabar ima samo 19 godina. Malo se našalila i sada je zbog toga u zatvoru. Majka joj neprestano plače, želi da oslobode njenu ćerku. Draga Anđelina Džoli, potrebna si nam. Pomozi nam", napisala je novinarka i pozvala glumicu da potpiše peticiju za oslobođanje tinejdžerke.

Džolijeva se još nije oglašavala ovim povodom, pa ostaje da vidimo da li će reagovati na apel novinarke. Tabar je ranije objavila da je, iako se podvrgla nekoj plastičnoj operaciji, njen izgled "zombi Džoli" uglavnom postigla uz pomoć šminke i fotošopa.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja