AMERIČKA VODITELJKA ZAVRŠILA U BOLNICI! Šeron Ozborn pozitivna na korona virus: Oglasila se, pa svima poručila OVO! (FOTO)
Foto: Profimedia

evo gde se nalazi

AMERIČKA VODITELJKA ZAVRŠILA U BOLNICI! Šeron Ozborn pozitivna na korona virus: Oglasila se, pa svima poručila OVO! (FOTO)

Pop kultura -

Američka voditeljka Šeron Ozborn pozitivna je na koronavirus. Ona se oglasila na svom Instagram profilu, pa je tako obavestila svoje fanove.

Šeron je otkrila i da je nakratko bila hospitalizovana zbog respiratornih problema koje je imala.

"Moram da vam kažem da sam pozitivna na kovid 19. Posle kratke hospitalizacije, oporavljam se daleko od Ozija (koji je dobio negativan rezultat), dok je emisija na planiranoj pauzi. Molim vas, čuvajte se i budite zdravi", napisala je voditeljka.

Podsetimo, Šeron Ozborn (67), supruga proslavljenog muzičara Ozija Ozborna, ima sve što poželi, ali joj nedostaje samopouzdanja, sudeći po nekim njenim postupcima. Naime, ona non stop "ide pod nož".

Iako ova dama već ima mnogo iskustva sa plastičnim operacijama, čini se da i sama zna da je sa ovom poslednjom velikom operacijom malo preterala. Naime, lice joj sada izgleda otečeno, a priznala je i da je bila u užasnim bolovima nakon operativnog zahvata.

Šeron je 2013. godine u svojim memoarima napisala da se više nikada neće operisati, ali očigledno nije uspela da održi obećanje koje je dala sama sebi. Ona je do sada radila liposukciju, četiri zatezanja lica, podizanje očnih kapaka, korekciju trbušnih mišića, koristila je i botoks i filere, a podigla je, pa onda smanjila i grudi.

Šeron Ozborn
foto: Profimedia

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track