BILI SMO U LIFTU POTPUNO MOKRI A IZA KAMERE NJEN MUŽ Glumci otkrili kako se snimaju eksplicitne scene u filmovima!
Foto: Printscreen

iskreno

BILI SMO U LIFTU POTPUNO MOKRI A IZA KAMERE NJEN MUŽ Glumci otkrili kako se snimaju eksplicitne scene u filmovima!

Pop kultura -

Iako su na velikom platnu intimne scene veoma slobodne, većina hrvatskih glumaca tvrdi kako na setu ima strasti koliko i na nudističkoj plaži. Prvu intimnu scenu u filmu 'Neka ostane među nama' Nataša Dorčić (52) odglumila je sa tadašnjim dečkom Svenom Medvešekom (55) na senu u 'Dirigentima i muzikašima', a u 'Mrtvoj točki', s Goranom Grgićem (55), glumi izbeglicu koja na nagovor mladića pristaje nastupiti u šou.

- Bilo je zahtevno jer smo morali dugo dahtati, glumiti intimne scene i razgovor nakon toga, a sve u jednom kadru. Sve smo dobro isprobali pre snimanja pa smo, na opšte čuđenje, završili sa samo tri ponavljanja - rekla je jednom.

- U 'Ruskom mesu' snimao sam intimnu scenu s Barbarom Nolom. Bili smo u liftu, potpuno mokri, a iza kamere je bio njen muž. Posle snimanja otišli smo na večeru i sve prepričali mojoj supruzi, kojoj je draže da to radim na filmu nego u stvarnosti - ispričao je Grgić koji smatra da u snimanju intimnih scena nema ništa "intimno".

- Ako se snimaju intimne scene u velikim prostorijama, na set dolaze svi koji tamo inače ne zalaze pa je situacija složenija - objasnila je Nataša Dorčić.

Nataša Dorčić.
foto: Printscreen

- Nemam problema sa intimom i vlastitim telom. Nudista sam i do pre nekoliko godina kad je stariji sin napunio dvanaest godina, nisam imala vrata u kupatilu jer verujem da je zdravije biti otvoren nego stvarati frustracije. Intimnost bi trebala biti prirodna stvar, a ne tabu tema, no pridaje joj se previše značaja jer ljudi nisu svesni ni sebe ni drugih. Radi se o običnom nagonu koji ne treba mistificirati, trebamo da se oslobodimo kako bismo se mogli baviti mnogo važnijim životnim učenjima kao što su ljubav, saosećanje ili vera - zaključuje ona.

Goran Gogić
foto: Ptrinscreen

Kurir.rs/Express

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja