3 STUDENTA I PROFESOR OSVOJILI VIŠE OD 1.000.000 DINARA U POTERI: Evo kako su postavili rekord, a nisu se ni znali pre KVIZA!
Foto: Printscreen/RTS

POMETNJA

3 STUDENTA I PROFESOR OSVOJILI VIŠE OD 1.000.000 DINARA U POTERI: Evo kako su postavili rekord, a nisu se ni znali pre KVIZA!

Pop kultura -

Takmičari u kvizu "Potera" pobedili su Tragača i postavili rekord u kvizu.

Trojica studenata i profesor osvojili su 1.080.000 dinara. Bojan Milošević, Arsenije Arsić, Siniša Vulić sa svojim profesorom Darkom Vučićevićem zajedno su napravili "pometnju".

"Nije bilo tesko, iako je bilo tesko čovek ne može da proceni koliko zna, ovo mi je bilo sigurno. Bilo bi mi je žao kad sam video šta sam sve znao sto sam uzeo srednju sumu", rekao je Arsenije.

Potera
foto: Printscreen/RTS

"Osećaj je neobičan, imao sam tremu. Išao sam na veću sumu, sve ili ništa i isplatilo se", rekao je Bojan.

"Viša suma bila je neko moje rešenje. U mojoj glavi nije postojao trenutak da se zaustavim, išao sam najviše što mogu", istakao je Siniša u "Jutarnjem programu" na RTS.

"Neverovatan je osećaj kada se prođe "tragač", prokomentarisali su svi.

Potera
foto: Printscreen/RTS

"Svi smo došli da pokažemo šta znamo, prvi put učestvujem. Postoji izreka: Svake godine otputujte gde niste bili, pa sam ja iskoristio ovu priliku. Izabrao sam nižu sumu, nisam ni znao da mogu veću, sinoć sam shvatio da mogu srednju, ali je bitno da smo učestvovali kao tim, ključna je timska igra. Ključno je da se javi onaj koji zna, da se ne gubi potencijalno tačan odgovor", rekao je profesor, pa progovorio o Tragačima:

"Meni više odgovara Milinković jer smo tu približnih godina, on ima mnogo iskustva, a inače je Žarko sjajan momak. Vreme je da se pokaže neko znanje."

Potera
foto: Printscreen/RTS

Na pitanje da li se kviz može spremati, svi su se složili da ne može.

"Bio sam u Slagalici i drugim kvizovima, stvar je da se nastupa opušteno i prirodno. Ovde Jovan Memedović može da opusti. Ako dolazite sa motivom samo da biste osvojili nešto, nemojte to", priznao je Arsenije.

"Kviz se ne može spremiti. Ako se prate prave stranice, može se učiti i na društvenim mrežama. Trudio sam se u školi da upijam znanje, da nešto i zapamtim", istakao je Siniša.

Potera
foto: Printscreen/RTS

Oni su otkrili da se nisu znali pre nego što je kviz počeo, ali su došli do dobrog rezultata.

"Razgovorom smo razbili tremu, u početku se dogovorili da ostanemo na srednjoj sumi, ali je ispalo još bolje", zaključuje Arsenije.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track