Najnovije vesti

BIVŠI DEČKO MILENE RADULOVIĆ PROGOVORIO: Radovan poslao VAŽNU PORUKU svim žrtvama Mike Aleksića (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

PODRŽAO BIVŠU LJUBAV

BIVŠI DEČKO MILENE RADULOVIĆ PROGOVORIO: Radovan poslao VAŽNU PORUKU svim žrtvama Mike Aleksića (FOTO)

Pop kultura

Bivši dugogodišnji partner glumice Milene Radulović, glumac Radovan Vujović, jedan je od prvih koji je pružio podršku glumici protiv zlostavljanja u školi glume Miroslava Mike Aleksića.

Vujović je na svom Instagram profilu postavio fotografiju koja kruži društvenim mrežama, a na kojoj se, između ostalog ohrabruju devojke, koje su prošle kroz isti pakao, da zlostavljanje i silovanje prijave policiji.

Miroslav Mika Aleksić, Milena Radulović
foto: Vladimir Šporčić, Nemanja Nikolić

"Ukoliko date izjavu policiji, možete biti sigurni da će ona ostati anonimna ukoliko to želite. Tim putem želim da pozovem sve devojke koje imaju bilo kakvo iskustvo seksualnog zlostavljanja od strane Mike Aleksića da mi se obrate i da ću ih povezati sa sjajnim ljudima iz policije koji rade na ovom slučaju. Ovo je važno da naznačim, kako se ne bi dovelo slučajno u pitanje procedura policije koja je vrlo profesionalno, pedantno urađena i koja garantuje anonimnost. Upravo dolazim iz policije gde sam zvanično dala izjavu sa još jednom devojkom čija će priča ostati anonimna", napisala je jedna od devojaka koje su pored Radulovićeve prijavile Aleksića za silovanja.

Mika Aleksić
foto: Printscreen/RTS

Podsetimo, Aleksića je za seksualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović, ujedno dodavši da nije jedina već postoji još pet devojaka, neke su i maloletne, koje su ga prijavile policiji za isto zlodelo.

Radovan Vujović
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo glumački par je bio pet godina u vezi, a neretko su zajedničke fotografije sa raznih destinacija objavljivali na društvenim mrežama, ipak sada su rešili da ipak stave tačku na svoju ljubav.

Radovan Vujović, Milena Radulović
foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...