BEN AFLEK RASKINUO SA KOLEGINICOM ANOM: Uslikali glumca kako sve uspomene baca u KONTEJNER
Foto: Profimedia

kraj romanse

BEN AFLEK RASKINUO SA KOLEGINICOM ANOM: Uslikali glumca kako sve uspomene baca u KONTEJNER

Pop kultura -

Glumac Ben Aflek (48) posle razvoda i dugogodišnje borbe sa alkoholizmom navodno je raskinuo i sa Anom de Armas (32).

Naime, kako tvrde izvori i nove fotografije glumac je jedva dočekao da se otarasi sad već svoje stare ljubavi. Odmah nakon što je par raskinuo neko je fotografisao zaposlenog kako baca kartonsku verziju Ane de Armas u prirodnoj veličini u kontejner u blizini glumčevog doma. Pre nekoliko meseci paparaci su fotografisali Benovu decu kako se smeju sa glumicom dok nose njenu kartonsku verziju u prirodnoj veličini.

Ana de Armas, Ben Aflek
foto: Profimedia

Kako kažu izvori za "Dejli Mejl" glumac je ponovo spreman da nastavi dalje.

Ben i Ana su započeli romansu u toku rada na erotskom trileru "Deep Water", ali za njihovu vezu se saznalo tek početkom 2020. godine.

"Ona je raskinula. Bila je to komplikovana veza. Ana ne želi više da živi u Los Anđelesu, a Ben mora zbog svoje dece", rekao je izvor.

U avgustu ove godine delovalo je kao da Benova i Anina veza cveta jer se glumica preselila zbog ljubavi iz Venecije u Los Anđeles.

U toku veze glumac je upoznao Anu sa bivšom suprugom Dženifer Garner i decom koju je dobio u braku. Sredinom prošle godine "Us Weekly" pisao je da se Ana odlično slaže sa decom i bivšom suprugom. Nekoliko meseci kasnije ipak je odlučila da veza sa Benom nije ono što je želela.

Ana de Armas, Ben Aflek
foto: Profimedia

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track