DEJVID ARKET ŽELI DA SE IZVINI ĆERKI: Razveo se od popularne Monike iz Prijatelja, a ni sad mu nije LAKO!
Foto: Profimedia

žali

DEJVID ARKET ŽELI DA SE IZVINI ĆERKI: Razveo se od popularne Monike iz Prijatelja, a ni sad mu nije LAKO!

Pop kultura -

Čuveni američki glumac Dejvid Arket (49) je izjavio da bi se najradije izvinio ćerki Koko zbog razvoda sa njenom majkom, glumicom Kortni Koks.

Tokom razgovora sa jednim stranim časopisom, na pitanje kome bi se izvinio i zašto, glumac koji se proslavio ulogom u franšizi ''Vrisak'' je odgovorio:

- Mojoj ćerki. Razvod je veoma teška stvar.

Koko Arket
foto: Profimedia

Koko je imala samo 6 godina kada su se Dejvid i Kortni razveli 2010. godine. Upoznali su se 1996. godine na setu ''Vriska'', venčali 1999. godine, a zvanično se razveli 2013.

Dejvid je otkrio da je rastanak od Kortni mnogo teško podneo i da mu je bilo mnogo teško, ali da su on i njegova bivša supruga rešili da daju sve od sebe i da uvek budu tu za Koko. Upravno zbog ćerke, on i Kortni imaju veoma dobar odnos.

Kortni Koks
foto: Profimedia

- Postoje teški periodi, posebno tokom tinejdžerskog perioda. Mnogo je emocija i osećanja. Nije bilo lako, ali smo bili podrška jedno drugom. Bili smo iskreni i stvorili jedno prijateljstvo sa mnogo poštovanja - ispričao je poznati glumac.

Najavljeno je i snimanje filma ''Vrisak 5'', a Dejvid je oduševljen što će glumiti sa bivšom suprugom.

Kortni Koks, Dejvid Arket, Vrisak
foto: Profimedia

- Uvek volimo da radimo zajedno, ona je izuzetna glumica, pa će biti zabavno vratiti ove likove u život i videti gde su i šta su - izjavio je.

Bonus video:

(Kurir.rs/TMZ)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track