POJAVIO SE HEMATOM, OPERACIJE NISU POMOGLE! Niko mu nije znao ima ali su ga svi znali po OŽILJKU ispod oka, a evo kako ga je dobio
Foto: ATA Images

osetljiva mu koža

POJAVIO SE HEMATOM, OPERACIJE NISU POMOGLE! Niko mu nije znao ima ali su ga svi znali po OŽILJKU ispod oka, a evo kako ga je dobio

Pop kultura -

Glumac Miodrag Dragičević je krenuo stopama svoje sestre Tamare Dragičević te se posvetio glumi, a njegova karijera ide uzlaznom putanjom.

Ono zbog čega je Miodrag i te kako prepoznatljiv jeste ožiljak koji ima ispod desnog oka. U periodu kada ga publika nije zanala po imenu, ožiljak je, kako kaže, bila dovoljna asocijacija na njega.

– Kada sam snimio samo „Čizmaše”, mnogi nisu znali kako se zovem, ali su me prepoznavali baš po tom ožiljku. Daleko od toga da mi je smetalo – ispričao je glumac, pa otkrio kako je nastao ožiljak ispod oka.

– Kada sam bio mali, pao sam u vrtiću i povredio se, pojavio se hematom, usledile su operacije i na kraju mi je ostao „zaštitni znak” – rekao je Miodrag za „Hello”.

– Išao sam na operaciju, malo su ga smanjili, ali nisu mogli da ga sklone, pa je ostao deo mene. Jednostavno, koža mi je osetljiva i tako reaguje. Posle svake povrede mi ostanu ožiljci – ispričao je tom prilikom Miodrag Dragičević.

Miodrag Dragičević
foto: ATA Images

kurir.rs/hello

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track