NEOBIČNA EMOTIVNA PRIČA PEVAČICE I FUDBALERA: Šakira ne planira da se uda za Pikea, to je tajna njihove LJUBAVI!
Foto: Profimedia

zanimljivo

NEOBIČNA EMOTIVNA PRIČA PEVAČICE I FUDBALERA: Šakira ne planira da se uda za Pikea, to je tajna njihove LJUBAVI!

Pop kultura -

Šakira i Žerar Pike slave rođendan 2. februara. On puni 34, a ona 44 godine i ta razlika u godinama im uopšte ne smeta. Njihova ljubavna priča je privlačila mnoge, a tajni sastojak nijihove ljubavi je jednostavan - Šakira ne želi da se uda za Pikea.

Ona naglašava da to ne znači da ne želi da provede ceo život sa njim.

- Da budem iskrena, brak me mnoigo plaši. Ne želim da me on viudi samo kao ''suprugu''. Hoće da me vidi kao devojku, ljubavnicu, zabranjeno voće... Razumete? Hoću da ga držim u pripravnosti, da misli da je sve moguće i da zavisi od ponašanja - rekla je Šakira u jednoj američkoj emisiji dok je Žerar sedeo pored nje.

Šakira
foto: Profimedia

Sa druge strane potpuno je razumljivo što Šakira okleva da se uda zvanično. Njen prethodni dečko, Antonio de la Rua je prvo tužio za 250.000.000 dolara i zatim za 100.000.000 dolara optužujući je da uspešno vodio njenu karijeru celu deceniju, ali kada je ona prekinula njihovu poslovnu saradnju on je pretpeo strahovit poslovni gubitak.

Mesecima kasnije, u avgustu 2013. godine De la Ruina tužba je odbačena, a u njoj je tražio zamzavanje sve pokretne i nepokretne imovine. Sudije iz nekoliko zemalja su našle pravno neosnovanim da se zakon o predbračnom ugovoru primeni na parove koji nisu venčani, koji su njih dvoje potpisali 2006. godine.

šakira
foto: profimedia

- Nastavila sam sa svojim život i ne mogu biti srećnija - govorila je Šakira tada, - Nadam se da je uznemiravanju došao kraj -

Nastavila je sa svojim životom i promenila sve - profesionalno, emotivno i geografski. Šakira je u međuvremenu postala majka sina Milana čiji je otac španski fudbaler.

- Mislila sam u sebi da je još uvek mlad, ali šta ću, to je što je... Zaljubila sam se - rekla je Šakira, a u njenoj pesmi iz 2017. godine su i neki autobiografski elementi - videla sam ga i uronila u ljubav -

Ona i Pike su se sreli u proleće 2010. godine kada je on bio jedan od igrača koji su se pojavili u spotu za pesmu ''Waka Waka (This Time for South Africa)'' koja je bila zvanična pesma Svetskog prvenstva koji se snimao u Madridu.

Šakira
foto: Profimedia

Ona nije bila neki ljubitelj fudbala, ali kada je videla spot, prokomentarisala je da je Pike sladak. Družili su se za vreme svetskog prvenstva, pričali i slali poruke jedno drugom. Avgusta 2010. je raskinula sa Antonijom, a kada su Pikea pitali da je on razlog raskida, on je samo prokomentarisao da su on i Šakira prijatelji.

Do kraja 2010. godine paparaci su ih jurili i tražili potvrdu veze, ali ništa nisu našli iako su kampovali ispred Šakirine kuće u Barseloni, a nisu uspeli da usnime ni Pikea. Onda je na Pikeov rođendan, na fotografiji koja je objavljena na društvenim mrežama bila i Šakira, što je podgrejalo priče, ali oni ništa nisu govorili. I na kraju, marta 2011. godine, Šakira je zvanično objavila da je Pike njen zrak sunca. Ostalo je istorija jer su od tada zajedno i imaju dvoje dece. Sina Milana koji je rođen 2013. godine i Sašu koji je rođen 2015. godine, a imena njene dece su izazvala oduševljenje u našoj zemlji.

Šakira, Žerar Pike
foto: Profimedia

Posvećeni su roditelji i svoju decu stavljaju na prvo mesto, a u njihovoj kući se govori španski i engleski. Poslove dele podjenako, iako je Šakira ta koja disciplinuje decu. I ne namerava da se uda.

BONUS VIDEO:

(Kurir.rs/A.M.Eonline)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track