OBUCI SE, BABA! OBJAVILA EKSPLICITNU FOTKU I UZDRMALA MREŽE! Paulina Poriškova ne haje za komentare! (FOTO 18+)
Foto: Printscreen/Instagram

odlično izgleda

OBUCI SE, BABA! OBJAVILA EKSPLICITNU FOTKU I UZDRMALA MREŽE! Paulina Poriškova ne haje za komentare! (FOTO 18+)

Pop kultura -

Nekadašnji supermodel, Čehinja Paulina Poriškova (55) odbija da se povinuje trendovima kada je žensko telo u pitanju. Ona na svom profilu postavlja svoje slobodnije fotografije jer smatra da je u redu pokazati ženski seksipil i u poznijim godinama. Bivša manekenka je objavila svoju nagu fotografiju na jednoj društvenoj mreži i prikupila mnogo kometara i lajkova.

Paulina Poriskova
foto: Profimedia

- Obuci se. Ozbiljno, današnje razmišljanje je inspirisano seksi fotografijom Elizabet Harli. Kada sam imala 20 i 30 godina, što sam manje odeće nosila, bila sam popularnija. U mojim četrdesetim, mogla sam da hodam gola bilo gde i dobila bih kaznu za remećenje javnog reda i mira. U pedesetima, počela su poniženja i psovke. ''Obuci se, baba. Željna si pažnje, zar ne? Malo si očajna? Baš si jadna!'' - napisala je ona.

Paulina Poriskova
foto: Profimedia

- Zašto se aplaudira ženskom seksipilu i nagosti kada je mlada, a to isto je pogrdno kada je zrela žena u pitanju? Zbog muškaraca. Muškarci su biološki programirani da seju svoje seme, a ta reproduktivna vrednost se reklamira kroz mladost. Šta ćemo sa muškarcima koji ne žele decu? Muškarcima koji imaju decu? Muškarcima koji ne žele decu u ovom trenutku? Oni su nerazvijeni. I šta to govori o meni kao ženi, koja treba da dobije potvrdu zbog muškog pogleda? Nesigurnost. Jedino jadno ovde je dozvoljavati drugima da ti određuju prioritet - završila je Paulina u svom stilu.

BONUS VIDEO:

(Kurir.rs/A.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja