PARIS HILTON OTKRILA STRAŠNE DETALJE IZ POPRAVNOG DOMA Upali su mi u sobu, izvukli u hodnik, VRIŠTALA sam, a niko mi nije pomogao
Foto: EPA/Etienne Laurent

rešila da progovori

PARIS HILTON OTKRILA STRAŠNE DETALJE IZ POPRAVNOG DOMA Upali su mi u sobu, izvukli u hodnik, VRIŠTALA sam, a niko mi nije pomogao

Pop kultura -

Za Paris Hilton se uvek vezivao imidž priglupe bogatašice koja nema nikakvih briga na umu i sve što radi obuhvata samo trošenje novca na firmirane stvari, opijanja i putovanja. Međutim, kada se zagrebe ispod površine, stvari dobijaju potpuno drugačiji obrt.

Paris (39) se trudila da je svet percipira kao razmaženu, glupu bogatašicu a ona je van svetala reflektora gradila svoju imperiju kroz kozmetičku industriju i nastupe kao DJ, gde se navodi da je po nastupu uzimala 100.000 evra.

Ona je konačno rešila da svetu pokaže svoje lice i to kroz dokumentarac, gde nije nimalo glupa i nesposobna već naprotiv, veoma bistra mlada žena.

Paris Hilton
foto: Profimedia

Paris je pričala o veoma traumatičnom periodu tokom odrastanja, zlostavljali su je, a ona još uvek nosi poslednice. Sve je krenulo kada njeni roditelji nisu mogli da se izbore sa njom u tinejdž periodu pa su je poslali u školu za prevaspitanje i promenu ponašanja u Juti. Tamo skoro da nije imala kontakt sa stvarnim svetom.

Paris je krajem prošle godine predvodila i protest koji je pozivao da se pomenuta škola zatvori. Ona je u tom internatu provela skoro godinu dana, a svedočila je i pred sudom o stravičnim stvarima koje je doživela gde je vrlo detaljo opisala sve.

Slavna 39-godišnjakinja sada je pred sudom svedočila o mučnom iskustvu u ovom internatu, gde je provela oko godinu dana, a bila je vrlo detaljna u opisima. Rekla je da je bila zlostavljana mentalno, verbalno i fizički, a imala je tek 17 godina.

- Škola u Juti se reklamirala kao vodeći centar za lečenje. Međutim, bilo je pakleno tamo. Svake noći sam plakala sve dok se ne uspavam a sve što sam želela je da se probudim iz tog košmara - rekla je Paris.

Nastavila je dalje sa šokantnom ispovešću.

Paris Hilton
foto: Profimedia

- Imala sam 17 godina i dvojica su me probudila u sred noći. Imali su lisice. Pitali li da li želim da se ovo reši tešim ili lakšim putem. Izneli su me iz sobe, a ja sam vrištala iz sve snage i molila za pomoć - ispričala je poznata plavuša.

Bila je u još nekoliko programa za problematične tinejdžere, ali i tamo je trpela zlostavljanje i loš tretman.

- Decu su udarali i bacali o zidove. Davili su ih i seksualno zlostavljali. To nisam mogla da kažem roditeljima jer su sve cenzurisali i gledali. Ono što je strašno jeste što program ne cenzuriše samo komunikaciju sa porodicom, već i sa celim spoljnim svetom, tako da nikako nismo mogli da pozovemo nekog u pomoć - rekla je Hilton pred senatskim odborom u Juti.

- 11 meseci nisam udahnula svež vazduh niti videla sunčevu svetlost, a bila sam prisiljena da uzimam lekove koji bi me icrpljivali. -

Dodala je i da nije bilo nikave privatnosti jer su je nadgledali svaki put kada se tuširala ili išla u toalet. Rekla je da je bila samo dete, a da su oni gledali u njeno nago telo. Zbog svega doživljenog, ona se zalaže za predlog zakona u okviru kog će se zahtevati veći nadzor vlade nad centrima za popravne domove i lečenje mladih. Rekla je i da je bilo veoma strašno pričati o tome, ali nije mogla da spava noću znajući da postoje deca koja prolaze kroz ono kroz šta je ona prošla.

Paris Hilton
foto: Profimedia

(Kurir.rs/News.sky)

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track