ASISTENTI RAZOTKRILI BIZARNE ZAHTEVE POZNATIH: Držali im piće, nosili kišobrane, GREJALI KREVET i stavljaljali pesak na POZADINU!
Foto: Profimedia

može im se

ASISTENTI RAZOTKRILI BIZARNE ZAHTEVE POZNATIH: Držali im piće, nosili kišobrane, GREJALI KREVET i stavljaljali pesak na POZADINU!

Pop kultura -

Kada ste asistent slavnih osoba, to ima svoje pozitivne i negativne strane. Putovanja, druženje sa zvezdama je sigurno lepša strana, ali postoje i čudni zadaci koje oni moraju da obave. Asistenti pripremaju zvezde za fotografisanje, donose im piće i hranu, a neki imaju baš bizarne zahteve...

Kim Kardašijan

Rijaliti zvezda jednom prilikom je imala asistente koji su joj tokom snimanja na Tajlandu pozadinu prekrivali peskom. Kim je pozirala u zlatnom bikiniju dok su dva muškarca bili zaduženi da sve vreme stavljaju pesak na njenu zadnjicu.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Maraja Keri

Pevačica već dugi niz godina važi za jednu od najzahtevnijih diva. Njeni vokalni treneri u to vreme, 2008. godine su tvrdili su da je pevačica unajmila nekoga ko će joj držati piće sa slamkom. U pitanju su treneri Dejvid i Keri Grant.

- Imala je ženu koja joj je držala piće sa slamkom. To je sve što je ona radila, leti oko sveta kao držač pića - rekla je tada Keri.

Maraja Keri
foto: Profimedia

Kajli Džener

Kajli je imala svog asistenta koji bi je probudio svako jutro, a onda krenuo da joj priprema smuti za doručak. Kažu da Kajli ne voli da eksperimentiše i želela je da potpuno isti smuti svako jutro kad ustane iz kreveta.

Kajli Dzener
foto: Profimedia

Eva Longorija

Eva je imala asistentkinju na Filmskom festivalu u Kanu 2012. godine. Ona je nameštala njenu haljinu dok je glumica pozirala na crvenom tepihu.

Eva Longorija
foto: Profimedia

Bruno Mars

Navodno je pevač Bruno imao asistenta sa maramicama koji bi mu izduvao nos.

Tamara Eklston

Ćerka milijardera i bivšeg šefa Formule 1, Barnija Eklstona ima zgodan trik kako da izbegne kišu. Fotografi su je jednom prilikom snimili kako ulicom u Njujorku šeta sa asistentom koji joj je držao kišobran iznad glave.

Ledi Gaga

Pevačica Ledi Gaga jednom je snimljena u naručju svog asistenta. Naime, nakon dugog dana i poziranja u zahtevnoj odeći i štiklama činilo se da joj je trebala pomoć kako bi otišla sa seta. Takođe, postoje tračevi o tome da Ledi Gaga traži od svojih asistenata da joj ugreju krevet pre nego što ona legne u postelju.

Ledi Gaga, psi, francuski buldog
foto: Profimedia

Kanje Vest

Reper Kanje navodno ima vrlo stroga pravila kad je reč o odevanju njegovih vozača. Svako unajmljen da ga vozi mora da nosi samo pamuk. Reper mrzi veštačke materijale.

Kanje Vest
foto: Profimedia

Anđelina Džoli

Kad je Anđelina debitovala u režiji sa filmom By The Sea, rekla je da je zatražila povratne informacije od svojih asistenata. Navodno je svakom dala po jedan primerak DVD-a i rekla da ga pogledaju i da se vrate sa svojim reakcijama, ali samo pozitivnim.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./The Mirror)

BONUS VIDEO:

00:34

SPREMNA ZA SINA NASLEDNIKA! Pevačica čeka dete u PETOJ DECENIJI: Oglasila se i pokazala orman za bebu, jedna boja DOMINIRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track