UTUČENE ZBOG SMRTI BORISA KOMNENIĆA: Seka Sablić, Ljiljana Blagojević i Dragana Mićalović oprostile se od kolege dirljvim rečima
Foto: Youtube / Izbliza-Produkcija Kadar, Pritnscreen/RTS, Printscreen

TUGA

UTUČENE ZBOG SMRTI BORISA KOMNENIĆA: Seka Sablić, Ljiljana Blagojević i Dragana Mićalović oprostile se od kolege dirljvim rečima

Pop kultura -

Vest o smrti glumca Borisa Komnenića potresla je čitavu javnost, a njegove koleginice Jelisaveta Seka Sablić, Ljiljana Blagojević i Dragana Mićalović nisu krile tugu.

Boris Komnenic
foto: Zorana Jevtić

- Da, veliki glumac Boris Komnenić, i u malim i velikim ulogama, neočekivan, moderan, šarmantan, duhovit, harizmatičan, tajnovit… Sve je to činilo njegov ogroman talenat. Ovog puta, zaista, dugo će ostati prazno mesto za uloge koje bi njemu pripale - rekla je Seka Sablić.

Seka Sablic
foto: Pritnscreen/RTS

- Dragi moj Borise! Bio si jedan od retkih koji je mogao sve. I dramu i komediju i da nas rasplačeš i nasmeješ. Dugo te nije bilo na sceni Narodnog pozorišta. Spremao se tvoj povratak sa Strindbergovim “Ocem”. Ne mogu da se otmem utisku da je tvoj dar bio mnogo veći od tvoje karijere. A imao si veliku karijeru. Neka ti je večna slava moj Hercegovče – napisala je Blagojevićeva na svom Instagram profilu uz postavljenu zajedničku sliku.

- Ne! Ne! Ne tii Boćo moj dobri! Nismo se ispričali! Nismo sve naučili od tebe!!!! Nismo popili sve! Putuj sa anđelima ,anđele naš dobri! Hvala ti na svemu čemu si nas naučio,na svakom smehu duše koji si nam priredio!!! Volimo te i čuvamo te zauvek!!! Pozdravi mi mog starog..igraćemo mi opet negde - napisala je Dragana uz zajedničku fotografiju.

Podsetimo, glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini.

Boris Komnenic
foto: Youtube / Izbliza-Produkcija Kadar

Kurir.rs/S.M./24sedam

BONUS VIDEO:

01:47

PETAR BOŽOVIĆ DOBITNIK DOBRIČINOG PRSTENA: Teret je veliki, ne bih se svađao ni sa Frojdom ni sa Jungom (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track