PROGOVORIO OTAC MEGAN MARKL POSLE INTERVJUA KOD OPRE: Nisam je izdao, ja se nisam oblačio kao HITLER i go igrao bilijar već HARI!
Foto: Profimedia

imao je šta da kaže

PROGOVORIO OTAC MEGAN MARKL POSLE INTERVJUA KOD OPRE: Nisam je izdao, ja se nisam oblačio kao HITLER i go igrao bilijar već HARI!

Pop kultura -

Tomas Markl je gostovao u britanskoj emisiji "Dobro jutro Britanijo" (Good Morning Britain) nakon što je gledao intervju Opre Vinfri sa svojom ćerkom i zetom.

U Britaniji je taj intervju pratilo 11.400.000 gledalaca, a u njemu je Megan rekla da ne može da povredi svog sina Arčija na način na koji je nju sopstveni otac "izdao", priznajući da joj je bilo "teško pomiriti se" sa Tomasom pošto je insistirao da nije razgovarao sa medijima.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

Gospodin Markl kaže da se izvinio "100 puta" zbog dogovora sa paparacima pre kraljevskog venčanja 2018. godine i pozvao par da se vide sada kada žive na samo 70 kilometara od njegove kuće u Meksiku.

Porekao je da je kraljevska porodica ili Britanija - rasistička, nazvavši Harijeve i Meganine tvrdnje glupostima i rekavši ako je i istina da je neko pitao za Arčijevu boju kože tj. koliko će biti tamna samo "glupo pitanje" Rekla je:

"Gledam Arčija, mislim na ovo dete i iskreno ne mogu da zamislim da učinim bilo šta da namerno nanesem bol svom detetu".

Megan Markl, Princ hari, vencanje
foto: Profimedia

"Kaže da sam je izneverio,a li izneverila je i ona mene. Suština je nda me nije izgubila iako ona kaže da jeste. Uvek bih bio tu za nju. Svi grešimo.", rekao je Tomas, a zatim komentarisao Harijevo putovanje u Las Vegas kada je igrao go bilijar i oblačio nacističku uniformu kada je imao 20 godina.

Tomas je imao još nešto da kaže.

"Žao mi je zbog onoga što sam učinio. Bilo je to pre dve godine. Ali pokušao sam da joj to nadoknadim. Nikad nisam prestao da je volim. Ne slažem se sa svim stvarima koje rade moja deca. Ali uvek ću ih voleti. I sigurno volim Megan. "rekao je.

Upitali su ga i za pismo koje mu je ćerka poslala nakon kraljevskog venčanja, a koje je u središtu pravne borbe vojvotkinje sa britanskim novinama.

"Ja sam taj koji je objavio deo pisma. To je bilo zato što je časopis radio priču o meni. Meganini prijatelji pričali su o meni laži. Nakon što sam pročitao ove te laži, rekao sam da moram da im uzvratim. Zbog osvete sam pustio deo pisma. Nisam pustio celo pismo. Da sam to učinio, videli biste nešto užasno.", završio je Tomas.

princ Hari
foto: EPA / Neil Hall

(Kurir.rs/A.M./Daily mail)

BONUS VIDEO:

01:21

VUK MOB IZVEO TRUDNU VERENICU ISPRED ZGRADE, A ONA GLEDA I NE VERUJE: Reper joj na Dan žena pripremio vrhunsko iznenađenje! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track