BRITANSKI MEDIJI PIŠU O PRIVATNOM MEJLU KOJI JE PROCURIO U JAVNOST: Megan pisala asistentima posle svađe sa Kejt Midlton?
Foto: Profimedia

i dalje traje pometnja

BRITANSKI MEDIJI PIŠU O PRIVATNOM MEJLU KOJI JE PROCURIO U JAVNOST: Megan pisala asistentima posle svađe sa Kejt Midlton?

Pop kultura -

Omid Skubi je novinar koji je napisao i biografiju Harija i Megan "Finding Freedom", a za Harper's Bazaar analizirao je incident vojvotkinje od Saseksa sa Kejt Midlton o kom je Megan govorila tokom dugo očekivanog intervjua sa Oprom.

Naime, javnost je saznala za i-mejl koji je Megan Markl navodno poslala pomoćnicima, u kome je govorila i o svom odnosu s Kejt Midlton, samo nekoliko dana nakon emitovanja intervjua Harija i Megan kod Opre Vinfri.

U intervjuu je Megan govorila o tome kako su britanski tabloidi pisali da je ona rasplakala Kejt Midlton 2018. godine, ali ona je rekla da je istina suprotna - tvrdi da je Kejt rasplakala nju, za što se na kraju i izvnila.

Omid je podelio navodni mail koji je Megan poslala svojim pomoćnicima u kom je napomenula kako kraljevska porodica nije uradila ništa da spreči i uništi tračeve o toj situaciji.

Kada je Kensingtonska palata zamolila Megan i Harija da potpišu izjave u kojima stoji da princ Vilijam nije maltretirao par pre nego što su odlučili da odstupe od svojih dužnosti kraljevske porodice, Megan je navodno odgovorila svojim pomoćnicima: "Pa kad se već razbacuju izjavama, onda možda napokon i KP (Kensingtonska palata) prizna ko je koga rasplakao."

O toj situaciji Megan je govorila i Opri, ali to je bila oskudna priča. "Rasplakala me i povredila mi je osećaje", rekla je. "Dogodilo se obrnuto. Bila je to teška nedelja, a nju je uznemirilo nešto u vezi sa haljinama", rekla je. Kejt se na kraju izvinila, a Megan je prihvatila izvinjenje.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Daily mail)

BONUS VIDEO:

00:59

KOVID ELITA PONOVO HARA: Milica Pavlović objavila snimke sa proslave rođendana Dragane Mićalović: PUNO GOSTIJU, MUZIKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track