DŽASTIN BIBER NEMA MOBILNI TELEFON: Ne dugujem nikom objašnjenje, naučio sam da poštujem granice!
Foto: Profimedia

čvrsto stoji iza odluke

DŽASTIN BIBER NEMA MOBILNI TELEFON: Ne dugujem nikom objašnjenje, naučio sam da poštujem granice!

Pop kultura -

Džastin Biber (27) je otkrio da više nema mobilni telefon i da mu je to moglo da napravi neke granice u životu. Pevač isključivo komunicira preko iPad-a i insistira na tome da nikome ne duguje objašnjenje ove svoje odluke.

Nedostatak mobilnog telefona mu je pomogao da uspostavi granice i da bude nepokolebljiv u odluci sa kim želi da bude u kontaktu.

Džastin Biber
foto: Profimedia

- Definitivno sam naučio kako da postavim granice i jednostavno se osećam kao da nikome ništa ne dugujem - rekao je za američki portal.

- Ovo mi je pomoglo da jednostavno kažem ne i budem čvrst u svojim odlukama i znam da moje srce želi da pomaže drugima, ali ne mogu sve da uradim. Želim ponekad, ali to nije održiv koncept - nastavio je kanadski pevač.

On je mnogo puta u javnosti uslikan sa svojim iPad-om u prošlosti, kao i sa mobilnim telefonom, mada ovih dana je taj telefon kod njegovog menadžmenta ili žene Hejli.

On se osvrnuo i na brak sa poznatom manekenkom Hejli Boldvin (24) i pričao o njoj veoma slatko. Oni su se najpre venčali 2018. godine, a onda je usledilo i glamurozno venčanje 2019. godine. Otkrio je i da ustaje u 8 ujutru i prestaje sa poslom u 6 uveče da bi mogao da bude sa njom.

Džastin Biber, Hejli Boldvin
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Daily mail)

BONUS VIDEO:

02:23

SVADBE POD MASKAMA I BEZ IGRANJA KOLA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track