KANJE VEST PRESTIGAO OPRU I DŽORDANA: Reper postao najbogatiji AFROAMERIKANAC sa 6,6 milijardi dolara!
Foto: Profimedia

PUN KAO BROD

KANJE VEST PRESTIGAO OPRU I DŽORDANA: Reper postao najbogatiji AFROAMERIKANAC sa 6,6 milijardi dolara!

Pop kultura -

Kanje Vest (43) postao je najbogatiji Afroamerikanac na svetu i prestigao Opru Vinfri i Majkla Džordana bogatstvom od 6,6 milijardi dolara.

Kanje Vest
foto: Profimedia

Prošle godine u ovo vreme, reper je probio magičnu granicu od milijardu dolara, da bi nedavno njegovo materijalno stanje postalo mnogo veće.

Kanje Vest, Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Bogatstvo repera ove godine poraslo je za 4,7 milijardi dolara u odnosu na april 2020. godine, kada je, po magazinu "Forbs" iznosilo 1,3 milijarde dolara. Veliki poslovni potezi koje je ostvario sa svojom robnom markom "Yeezy" proteklih godina najviše su uticali na rast njegovog bogatstva, a nedavni ugovori sa poznatim brendovima podigli su vrednost njegovog bogatstva.

Prema najnovijim informacijama, Kanje je postao najbogatiji Afroamerikanac na svetu, te je materijalno prestigao Oprui njenih 3,5 milijardi dolara, Majkla Džordana sa 2,2 milijarde dolara i Roberta Džejmsa Smita koji poseduje 6,5 milijardi dolara.

Opra Vinfri
foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Bonus video:

00:20

NADA TOPČAGIĆ ODJEKUJE NA SAN SIRU! Zagrevanje fudbalera Milana i Mančestera uz folk hit jutro je! Ibri i Matiću NIKADA LEPŠE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track