TEJLOR SVIFT SE POHVALILA PORUKOM I POKLONOM KOJI JOJ JE POSLALA BIJONSE: Najbolji dan IKAD! Kanje ih nije POSVAĐAO! (FOTO)
Foto: Profimedia

koja kraljica

TEJLOR SVIFT SE POHVALILA PORUKOM I POKLONOM KOJI JOJ JE POSLALA BIJONSE: Najbolji dan IKAD! Kanje ih nije POSVAĐAO! (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica Tejlor Svift je pokazala na Instagramu šta joj je Bijonse poslala po završetku dodele nagrada Gremi.

Bijonse je kolegici Tejlor poslala buket cveća i rukom ispisanu poruku.

- Tejlor, čestitam ti na Gremiju. Bilo je divno videti te u nedelju. Hvala ti što si uvek puna podrške. Šaljem ljubav tebi i tvojoj porodici. B. - piše u poruci.

Tejlor Svift, Bijonse
foto: Printscreen/Instagram

- Probudila sam se i zatekla cveće kraljice Bijonse u svoj njenoj gracioznosti i veličini i odjednom je to najbolji petak ikad - objavila je Tejlor uz fotografiju poruke.

- Hvala B i čestitam ti na tvom ogoromnom uspehu u nedelju uveče - dodala je pevačica u objavi koja je izazvala veliku pažnju.

Obe pevačice su na ovogodišnjem Gramiju ušle u istoriju. Bijonse je postala najnagrađivaniji izvođač svih vremena, dok je Svift prva osoba koja je tri puta osvojila nagradu za album godine.

Da podsetimo na istorijat Bijonse, Tejlor Svift i Kanje Vesta. Naime, 2009. godine na dodeli MTV nagrada Kanje Vest je prekinuo pobednički govor Tejlor Svift i rekao da spot za pesmu "Single ladies" od Bijonse zaslužuje nagradu umesto njenog spota za "You Belong With Me". Oteo joj je mikrofon i rekao da Bijonse ima mnogo bolji spot. Ta scena je ušla u istoriju pop kulture, što kao mim, a što podsenik na čudne ispade poznatih ličnosti. Svađa se nastavila i tokom godina od neprimerenih stihova u Kanjeovim pesmama koju su aludirale na Tejlor do njenih pesama i njenog odgovora Kanjeu i tako na nekoliko njihovi albuma.

Kanje Vest
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

00:04

TANJA SAVIĆ SLAVI 36. ROĐENDAN: Prošla kroz porodični PAKAO, dobila starateljstvo, a sad se SAMO SMEJE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track