PRINC VILIJAM JOŠ NE MOŽE DA PREBOLI HARIJEV ODLAZAK: Ljut na brata zbog intervjua, a pod znakom pitanja je i njihova LJUBAV?!
Foto: Profimedia

saga se nastavlja

PRINC VILIJAM JOŠ NE MOŽE DA PREBOLI HARIJEV ODLAZAK: Ljut na brata zbog intervjua, a pod znakom pitanja je i njihova LJUBAV?!

Pop kultura -

Princ Vilijam se i dalje nada kako će jednom popraviti odnos sa bratom, to se trenutno ne čini izvodljivim. Ljut je na Harija a zbog svih komentara koje su on i njegova žena rekli u intervjuu za Opru Vinfri.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

Kako navode britanski mediji, princ Vilijam je jako uznemiren zbog eksplozivnog intervjua koji su dali Megan Markl i princ Hari.

Navodno, izvori bliski Vilijamu kažu da su mu rane oko odlaska Harija i Megan i dalje sveže usprkos tome što je prošlo oko godinu dana otkad je par otišao u Kaliforniju, a nakon najnovijih komentara koje su dali u intervjuu Vilijam više ne zna šta bi mislio.

Hari mu nedostaje, otkriva njegov prijatelj.

"Kada ga je prošao osećaj ljutnje shvatio je da mu fali brat. Delili su sve u svom životu, kancelariju, sastanke, zajedno se zabavljali."

Princ Vilijam, Princ Hari
foto: Profimedia

Ipak, prijatelj princa Vilijama otkriva kako se on i dalje nada da će se njegov odnos sa bratom kad tad popraviti usprkos tome što je ljut na Harija još ranije, a pogotovo sa najnovijim komentarima na račun kraljevske porodice u kome su ih on i Megan optužili za rasizam. Braća su se našla i nakon samog intervjua, ali njihov razgovor se nije dobro završio.

Uz to, Vilijamu smeta i to što je Hari rekao kako se Vilijam i njegov otac, princ Čarls, osećaju kao zarobljenici zbog svojih kraljevskih obaveza. Vilijam navodno nema nikakvih problema oko obavljanja svojih dužnosti i u potpunosti je prihvatio tu ulogu.

Vilijamov odnos sa kraljicom Elizabetom iz dana u dan je sve bolji i bolji, pogotovo što je Vilijam prvi javno odbranio kraljevsku porodicu posle intervjua. Bolji je i njegov odnos sa ocem jer svakog dana Vilijam vidi sve više i više sličnosti između njih dvojice.

Princ Vilijam, Princ Carls, Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./The Sun)

BONUS VIDEO:

01:05

SVI IM SE SMEJU! Naše poznate dame PRETERALE sa FOTOŠOPOM! Htele da izgledaju BOLJE, pa se IZBLAMIRALE (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track