TINA TARNER PRESTAJE DA SE BAVI MUZIKOM: U dokumentarcu će otkriti sve svoje tajne o kojima je decenijama ćutala!
Foto: profimedia

posle 60 godina na muzičkoj sceni

TINA TARNER PRESTAJE DA SE BAVI MUZIKOM: U dokumentarcu će otkriti sve svoje tajne o kojima je decenijama ćutala!

Pop kultura -

Američka pop diva Tina Tarner objavila je da se napušta muzičku scenu posle 6 decenija duge karijere.

Tina Tarner
foto: Profimedia

Ona se oprašta od svojih obožavalaca u dirljivom filmu koji pokazuje kako je prevazišla svoju bolnu prošlost i konačno pronašla srecu. Kako bi se odužila svojoj publici, Tina je snimila dokumentarni film o svom životu, koji će biti prikazan krajem marta.

U dugometražnom dokumentarnom filmu, jednostavno nazvanom „Tina", pevačica se prvi put osvrće pred kamerama na svoju bolnu mladost, istinske ljubavi i svetsku slavu, koju je pronašla kao sredovečna žena.

Tinu Tarner u 81. godini, muči loše zdravlje, uključujuci moždani udar i rak, otkazivanje bubrega, što je dovelo do transplantacije 2017. godine.

U filmu govori o tome kako želi da ude u treće i poslednje poglavlje svog života, van reflektora, a otkriva da ima oblik posttraumatskog stresnog poremećaja, zbog porodičnog zlostavljanja, koje je pretrpela od prvog supruga Ajka Tarnera.

- Život mi nije bio dobar. Imala sam nasilnički život i ne postoji drugi način da ispričam priču. To je stvarnost, istina, koju morate da prihvatite - istakla je Tina Tarner, pričajuci o dokumentarnom filmu.

U dokumentarcu koji ce se emitovati krajem ovog meseca, Tina je prvi put viđena u razgovoru sa čovekom, koji joj je konačno doneo sreću, njenim drugim suprugom Irvinom Bahom.

Par putuje na oproštajno putovanje u SAD, zbog brodvejske premijere njene predstave „Priča o Tini Tarner".

Tina Tarner
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:13

SVAKO IMA SVOJU JELKU U PORODICI KARDAŠIJAN: Kim pokazala dosad NEVIĐENE delove LUKS ZDANJA, ali se njeni UKRASI nikom ne sviđaju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track