GURNUO JOJ JE RUKE POD HALJINU! Njujork tajms objavio nove detalje sa audio snimka Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića
Foto: Marina Lopičić, Teodora Milovanović

užas

GURNUO JOJ JE RUKE POD HALJINU! Njujork tajms objavio nove detalje sa audio snimka Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića

Pop kultura -

Glumica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela je da je Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, a kako prenose mediji, glumica je Njujork tajmsu ispričala i da ju je Lečić "spopadao i na probama predstave", ali i da ga je posmatrala kao mentora i prijatelja, sve dok nije počeo da joj predlaže da imaju intimne odnose.

Njujork tajms je otkrio da poseduje celokupni snimak razgovora Danijele i Lečića, a sada su objavljeni novi detalji istog.

- Onda, jednog dana, u njegovoj svlačionici, on je naglo gurnuo ruke pod njenu haljinu - piše Njujork tajms i dodaje:

Branislav Lecic, Danijela Stajnfeld
foto: Nikola Anđić, Printscreen

- Štajnfeldova se istrgla i pobegla, bila je u šoku, ali je ipak rešila da ništa ne govori režiseru, jer se plašila da joj neće verovati, kao i da bi to moglo da joj uništi karijeru.

Njujork tajms navodi da im je Danijela Štajnfeld dostavila kompletan snimak od 77 minuta razgovora, koji je inače trajao oko 90 minuta, a snimala je dok joj se nije ispraznila baterija na telefonu.

Branislav Lecic
foto: Nikola Anđić

Američki list je, kako je već objavljeno, analizirao kompletan snimak kako bi proverili tvrdnju Branislava Lečića da su oni zapravo uvežbavali dijalog. Nakon analize snimka, Njujork tajms zaključuje da nema indicija da je razgovor sa snimka uvežbavanje dijaloga.

Njujork tajms u opširnom tekstu opisuje celu hronologiju događaja koji su se dešavali u slučaju glumice Danijele Štajnfeld, njenu isposvest o onome što se desilo u maju 2012. kada ju je, kako navodi, silovao kolega Branislav Lečić.

Američki list piše o tome zašto je odlučila da se nakon toga preseli u Ameriku, zašto nije prijavila slučaj nadležnim institucijama, zašto je nakon devet godina odlučila da o tome progovori u svom autorskom filmu “Zaceli me” i zašto do nedavno nije želela da otkrije ime.

Podsetimo, Danijela je u ponedeljak prvi put javno optužila Branislava Lečića da je silovao i pred kamerama ispričala šta joj se zapravo desilo.

Branislav Lečić
foto: Lečić

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

16:08

OBRAĆANJE BRANISLAVA LEČIĆA: DANIJELA, izvini, i RECI ISTINU: Bili smo partneri u poslu, trudio sam se da SHVATIŠ ULOGU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track