KURIR EKSKLUZIVNO! VESNA ČIPČIĆ POSTAJE BAKA: Anja Alač TRUDNA, otkazala sve svoje predstave u kojima je igrala!
Foto: Dragana Udovičić

stiže beba

KURIR EKSKLUZIVNO! VESNA ČIPČIĆ POSTAJE BAKA: Anja Alač TRUDNA, otkazala sve svoje predstave u kojima je igrala!

Pop kultura -

Glumica Anja Alač je u drugom stanju, ekskluzivno saznaje Kurir. Ćerka Vesne Čipćić čeka dete sa dečkom Andrejem Josifovskim Pijanistom i "strit art" umetnikom, sa kojim je nekoliko meseci u vezi.

Miloš Biković, Anja Alač, Andrej Josifovski
foto: Twiter

Ona se nalazi u prvom tromesečju trudnoće, tako da su Anja i njen izabranik srećne vesti podelili samo sa članovima najbližima porodice i poslovnim saradnicima, jer žele da svoju intimu zadrže za sebe. Čim je saznala da će postati majka, glumica je iz predostrožnosti napustila sve predstave u kojima je igrala.

- Anja i Andrej su samo najbližima saopštili da će postati roditelji, jer žele da ta informacija ostane u njihovom najbližem okruženju. Oni hoće da izbegnu stres i interesovanje javnosti, koliko je to moguće. Anja se nije poverila ni kolegama, ali su svi znali o čemu se radi, čim im je saopšteno da će napraviti pauzu u pozorištu - otkrio je izvor.

Vesna Čipčić
foto: Vladimir Šporčić

Lepe vesti najviše se obradovale buduću baku, glumicu Vesnu Čipčić.

- Vesna je presrećna i ne može da dočeka da sazna da li će dobiti unuka ili unuku, pohvalila bi se ona svima, ali ne sme od ćerke - uz osmeh dodaje izvor Kurira.

Mi smo kontaktirali mladu glumicu, koja nije imala komentar na naše pitanje.

- Volela bih da poštujete moju odluku da trenutno ne govorim o tome - uz osmeh, kratko i ljubazno nam je odgovorila Anja.

Miloš Biković, Anja Alač, Andrej Josifovski
foto: Twiter

Podsetimo, da je Anja u vezi sa Josifovskim, potvrdio je krajem januara, njen bivši dečko Miloš Biković, kada je na svom Instagramu objavio sliku na kojoj se ona i Andrej ljube. Tada su se svi zajedno odmarali i zabavljali na jednoj planini, a Biković je napisao da će im kumovati na venčanju.

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO:

00:42

SNEG I LUDA ATMOSFERA NA SKI STAZI: Miloš Biković se provodi sa poznatim drugarima! Baš znaju da uživaju! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track