BIKOVIĆ MEĐU PRVIMA POTPISAO DA NEĆE DA IGRA SA LEČIĆEM! Podržao Danijelu Štajnfeld, a evo koji je još glumac stao uz nju!
Foto: Profimedia, Marina Lopičić

pukle tikve

BIKOVIĆ MEĐU PRVIMA POTPISAO DA NEĆE DA IGRA SA LEČIĆEM! Podržao Danijelu Štajnfeld, a evo koji je još glumac stao uz nju!

Pop kultura -

Glumica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela je da je Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao u majku 2012. godine.

Lečić će u petak dati iskaz u Višem javnom tužilaštvu povodom optužbi.

Branislav Lečić
foto: Lečić

Kolege sa glumačke scene su podeljene kada je ovaj slučaj u pitanju, a mnogi su otvoreno istupili protiv Branislava Lečića i podržali Štajnfeld. Prva među mnjima je Mirjana Karanović koja je odbila da sa kolegom igra u predstavi.

Danijela Štajnfeld
foto: Printscren

Kako saznajemo, pored nje, među potpisnicima inicijative su i Miloš Biković, koji igra glavnu ulogu u pomenutoj predstavi, kao i glumacMiodrag Radonjić, dok su preiostali glumci uzdržani.

Miodrag Radonjić
foto: Printscreen/Kurir televizija

Ovim povodom, Beogradsko dramsko pozorište izdalo je i zvanično saopštenje.

- Beogradsko dramsko pozorište obaveštava javnost da je na zahtev većeg dela ansambla predstave "Kad su cvetale tikve", glumac Branislav Lečić izuzet iz predstojećih igranja predstave, zbog aktuelne situacije. Zbog kompleksnosti svih događaja, Beogradsko dramsko pozorište smatra da je ovaj slučaj isključivo u rukama nadležnih institucija i na ovu temu neće se više izjašnjavati - naveli su iz pozorišta.

Branislav Lecic
foto: ATA Images

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

16:08

OBRAĆANJE BRANISLAVA LEČIĆA: DANIJELA, izvini, i RECI ISTINU: Bili smo partneri u poslu, trudio sam se da SHVATIŠ ULOGU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track