OVAKO SU IZGLEDALI ZAFIR I SENKA 1974. GODINE: Voleli su se preko pola VEKA, njihovu ljubav ništa nije moglo da pomuti (VIDEO)
Foto: Printscreen/Vimeo

talentovana porodica

OVAKO SU IZGLEDALI ZAFIR I SENKA 1974. GODINE: Voleli su se preko pola VEKA, njihovu ljubav ništa nije moglo da pomuti (VIDEO)

Pop kultura -

Ljubav Zafira Hadžimanova i Senke Velentanlić je trajala od 60-ih godina prošlog veka. Njihova ljubavna priča je ličila na bajku, a preminuli pevač je govorio da je Senka ljubav njegovog života. Sarađivali su na brojnim projektima i zajedno pevali.

Zafir Hadžimanov i Senka Veletanlić su nastupili u emisiji iz 1974. godine. Ovo je prepev ili slobodna interpretacija čuvenog songa iz mjuzikla "Kabare", a njih dvoje su to izveli na svoj način.

Da podsetimo, Zafir Hadžimanov je preminuo u 77. godini života od posledica korona virusa.

Bio je filmski glumac, pevač i kompozitor je bio oženjen pevačicom i glumicom Senkom Veletanlić, sa kojom ima sina Vasila Hadžimanova poznatog džez muzičara. Rođen je 1943. godine u Makedoniji.

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

01:37

VLASTU VELISAVLJEVIĆA ISPRAĆAJU U VEČNOST NA SVETSKI DAN POZORIŠTA! Kolege se okupljaju na Novom groblju u Beogradu (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track