U SERIJI PORODICA IGRA NOVINARKU, A PROSLAVIO JU JE FILM KOJI JE PODIGAO VELIKU BURU Evo ko je devojka koja prati Slobino hapšenje
Foto: Printscreen/RTS

probila se

U SERIJI PORODICA IGRA NOVINARKU, A PROSLAVIO JU JE FILM KOJI JE PODIGAO VELIKU BURU Evo ko je devojka koja prati Slobino hapšenje

Pop kultura -

Isidora Simijonović već posle prve epizode na društvenim mrežama dobila je brojne pohvale za ulogu Nataše, novinarke koja prati hapšenje Slobodana Miloševića, a čijeg urednika Kostu glumi Ljubomir Bandović.

Večeras je na programu druga epizoda serije "Porodica", a novinarku Natašu, lik koji je privukao mnogo pažnje, tumači glumica Isidora Simijonović.

Isidora Simijonović proslavila se ulogom Jasne u filmu "Klip", 2012. godine, koji je podigao veliku prašinu zbog provokativnih i intimnih scena.

Isidora Simijonović
foto: Printscreen/RTS

Na pitanje da li je pažljivo birala uloge, Isidora Simijonović je nedavno rekla:

- Ja sam birala njih i one su birale mene. Takva je situacija i čini mi se da sve više postaje tako. Kako odrastam, tako sve bolje poznajem sebe i svoj senzibilitet i kada nešto pročitam jasnije mogu da znam da li to mene inspiriše, gde bih mogla da se pronađem i da u tome uživam. Dešavale su se situacije da u startu nisam mogla to jasno da procenim, ali sam imala sreće na kraju da je to bilo to. Imala sam dobar osećaj. Sada sve jasnije osećam svoju intuiciju i njome se upravljavam. Sada brže znam da li je to nešto što treba da radim.

Ono što je zanimljivo jeste da je Isidori profesorka na fakultetu bila Mirjana Karanović, koja u seriji "Porodica" igra Miru Marković, suprugu Slobodana Miloševića.

- Mira Karanović je simbol toga biti svoj. Toliko koliko je uticala na sve nas bilo je u smislu da ostanemo svoji. Ali da budemo vredni i požrtvovani. To su tri ključne stvari koje mi se čine da i kod nje kao glumice i osobe postoje. To je prenela kod nas - rekla je nedavno mlada glumica.

Isidora Simijonović

Kurir.rs/Blic/M.M.

BONUS VIDEO:

00:52

Mima Karadžič o seriji Porodica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track