NIJE LAKO IGRATI TE LJUDE, O NJIMA SE MNOGO ZNA! Mima Karadžić o PORODICI, otkrio zašto nije hteo da imitira generala Pakovića!
Foto: Pritnscreen

TUMAČI LIK GENERALA PAVKOVIĆA

NIJE LAKO IGRATI TE LJUDE, O NJIMA SE MNOGO ZNA! Mima Karadžić o PORODICI, otkrio zašto nije hteo da imitira generala Pakovića!

Pop kultura -

Glumac Milutin Mima Karadžić koji u seriji “Porodica” tumači lik generala Nebojše Pavkovića ističe da ni u jednoj sceni nije želeo da imitira ili liči na njega, te da razume zašto su pojedini akteri serije nezadovoljni.

- Shvatam i razumem što su pojedini akteri serije nezadovoljni, i ja bih verovatno bio nezadovoljan ko god da ih glumi. Ali smatram da greše što negoduju i misle da treba da se snima istorijski sve od "A do Š". Mora da postoji umetnička sloboda, to ne smeju da zameraju - istakao je Mima.

- Oni koji su manje imitirali u seriji su bolji, jer može da ispadne akcenat na parodiji i da li neko liči ili ne liči.

- Spremao sam ulogu na osnovu scenarija, a ne na osnovu karakteristika lika. Nisam želeo da gledam njegove intervjue ili slično. Ali sam siguran da u toj seriji ima odličnih uloga. Nije lako igrati te ljude jer se o njima mnogo zna i živi su danas, zato ljudi mnogo upoređuju - rekao je glumac u emisiji "Uranak" na K1.

Mima Karadžić
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:05

Reditelj u Pulsu Srbije otkrio šta možemo očekivati od serije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track