ISPLATIO SE ULOŽENI TRUD! Seriju PORODICA analiziraju glumci: Kaja Žutić i Gordan Kičić su i duhoviti
Foto: screenshot

Reagovanja

ISPLATIO SE ULOŽENI TRUD! Seriju PORODICA analiziraju glumci: Kaja Žutić i Gordan Kičić su i duhoviti

Pop kultura -

Posle tri duga i napeta dana, Slobodan Milošević odlučuje da se preda mirno i bez otpora. Članovi porodice Milošević provode poslednje zajedničke momente na slobodi, sadržaj je pete epizode serije "Porodica".

Veliko finale čeka nas sutra veče na Superstar TV i RTS, a svoje utiske o projektu Bojana Vuletića podelili su za Kurir Danijela Vranješ, Paulina Manov i Andrija Milošević

Danijela Vranješ
foto: Damir Dervišagić

Danijela Vranješ, glumica

Kaja i Kičić su i duhoviti

- Vrlo je ljudska serija i veoma mi se dopada. Zanatski je vrhunski odrađena, a glumci su fenomenalni. Fascinirana sam kako su prišli ozbiljnim zadacima. Trebalo je igrati ličnosti iz bliske prošlosti, pogotovo što svako od nas ima svoje mišljenje. Možda bih izdvojila Kaju i Kičića, koji su mi duhoviti, bez obzira na to što je reč o ozbiljnoj stvari. Serija je ivica noža, cela ta priča o predaji Miloševića i njegov dijalog s Čedom daje ljudsku crtu seriji. Daleko od toga da imam emocije prema Miloševiću, ali glumački zadatak je da branimo likove.

Andrija Milošević, glumac
foto: Printscreen Youtube/RTS Zabava - Zvanični kanal

Andrija Milošević, glumac

Isplatio se uloženi trud

- Serija mi se dopada i sama tema je uzbudljiva. Živeli smo je i smatram da su kolege uradile sjajan posao. Vrlo je komplikovano raditi ovako nešto, kada nema dovoljno velike vremenske distance u odnosu na te događaje, pa svako gura neku svoju istinu. Cenim uloženi trud i mislim da se isplatio.

Paulina Manov
foto: Sonja Spasić

Paulina Manov, glumica

Kolege su sjajne

- Reč je o intrigantnom događaju kada smo svi želeli da zavirimo i vidimo šta se unutar vile dešava. Sada je dato neko viđenje i kolege su sjajno odigrale svoje uloge, pogotovo što su to likovi koje svi znamo i možemo da ih uporedimo. To je jedan od najtežih glumačkih zadataka, da odigraš nekog bez imitacije. Ali glumci su se dosta dobro snašli - i Boris Isaković, i Gordan Kičić, i Radovan Vujović, i Katarina Žutić...

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track