REPER U BOLNICI, SKINULI SU GA SA APARATA: Stanje i dalje KRITIČNO, njegove kolege pozivaju na MOLITVE
Foto: Profimedia

advokat progovorio

REPER U BOLNICI, SKINULI SU GA SA APARATA: Stanje i dalje KRITIČNO, njegove kolege pozivaju na MOLITVE

Pop kultura -

Američki reper DMX (50) skinut je sa aparata za održavanje u životu nakon srčanog udara, objavio je njegov advokat, dodavši kako ne zna je u pitanju predoziranje i da je još uvek zabrinut za njegovo stanje.

Mori Ričman je američkim medijima rekao da je i dalje zabrinut za život hip-hop zvezde čije je prvo ime Erl Simons.

"DMX je trenutno u bolnici, tamo je zbog srčanog udara. Skinut je sa aparata za održavanje života i diše samostalno. Međutim, zabrinuti smo", rekao je Ričman.

DMX, reper
foto: Profimedia

"Bilo bi neiskreno od mene da sad sugerišem da u ovom trenutku nisam zabrinut", naglasio je, dodavši kako ne zna jesu li tačni medijski natpisi da je reč o predoziranju.

DMX od detinjstva pati od astme, a ranije je bio hospitalizovan zbog drugih zdravstvenih problema, kao i zbog zavisnosti od kreka.

U februaru 2016. godine hospitalizovan je nakon što je pao u nesvest na parkingu hotela, za šta je kasnije rekao da je bilo zbog astme.

Odrastao je u Njujorku, DMX je 1992. godine potpisao ugovor sa diskografskom kućom Columbia Records i sarađivao je sa slavnim reperima poput Džej Zija, Dža Rula i LL Kul Džeja.

DMX, reper
foto: Profimedia

Glumio je i u filmovima poput "Romeo mora da umre" i "Od kolevke pa do groba". Njegovi najveći hitovi su pesme Party Up (Up In Here) i X Gon' Give It to Ya.

Njegov prijatelj, LL Kul Džej mu je uputio reči podrške na Tviteru.

"Jedino ispravno je da proslavimo talenat i genijalnost mog brata DMX preko pesme 4,3,2,1. Volimo te, ozdravi brzo", piše u objavi repera.

Dosta poznatih ličnosti je slalo pozitivne poruke i molitve za opravak repera. Meri Džej Blajdž, Basta Rajms, Ajs Ti, Dža Rul, Trejsi Morgan, Viola Dejvis i mnogi drugi.

(Kurir.rs/A.M./Pix11)

Bonus video:

01:53

Dejan Cicmilović ulogu generala Bojovića spremao preko Gugla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track