STIGLA POHVALA ZA PORODICU OD ONOG OD KOGA NISMO OČEKIVALI: Da sam ja ovo radio, razbesneo bih obe strane! Dobro je što nisam
Foto: Firefly Production

i dalje izaziva reakcije

STIGLA POHVALA ZA PORODICU OD ONOG OD KOGA NISMO OČEKIVALI: Da sam ja ovo radio, razbesneo bih obe strane! Dobro je što nisam

Pop kultura -

Odjeci povodom serije "Porodica" Bojana Vuletića o hapšenju Slobodana Miloševića i dalje se ne smiruju.

Dvadeset godina kasnije neki i dalje brane krvnički porodicu bivšeg predsednika Srbije i Jugoslavije, a nakon velikog finala na RTS i Superstar TV odlučio je da svoje utiske podeli Srđan Dragojević.

Srđan Dragojević
foto: Dado Đilas

Reditelj se povukao iz medija i samo se oglašava preko društvenih mreža. Dragojević nema običaj da komentariše rad svojih kolega, ali je napravio izuzetak.

film Nebesa
foto: Profimedia

Reditelj kultnih filmova "Mi nismo anđeli" i "Lepa sela, lepo gore" snimio je "Nebesa". U pitanju je neobična i provokativna komedija o izazovima hrišćanstva u 21. veku i o tome kako prava, autentična čuda poslata ljudima sa nebesa danas kod njih mogu da izazovu zabunu i često, suprotan efekat. Scenario za film "Nebesa" je zasnovan je na prozi Marsela Emea (1902-1967) i kombinuje crnu komediju sa elementima fantastike. Radnja prati isprepletene sudbine šest glavnih likova u tri različita vremenska perioda.

Film je do leta planiran da bude prikazan u domaćim bioskopima. Glavne uloge tumače Goran Navojec, Ksenija Marinković, Bojan Navojec, Nataša Marković, Anđelka Prpić, Miloš Samolov, Srđan Todorović, Nikola Pejaković, Ana Mandić, i drugi. Producentska kuća Delirium, iza koje stoji producentkinja Biljana Prvanovic, zadužena je za produkciju filma sa srpske strane, direktor fotografije je Dušan Joksimović, montažer je Petar Marković, scenografkinje su Jelena Sopić i Jovana Cvetković, kostimografkinja je Tatjana Strugar, a maskerka Sandra Ivatović.

Kurir.rs

Bonus video:

00:24

LUNA SE OGLASILA IZ KREVETA, GLEDA U MARKA, DOK SLUŠAJU LEPU LUKIĆ: Idila u njihovom domu, trudnica opčinjena Miljkovićem! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track