U ISTOJ GODINI IZGUBILI BEBU I OSTALI BEZ POSLA! Sastavljali kraj s krajem, a glumac priznao i da su RASKIDALI: Nismo bili zajedno
Foto: Pritnscreen

nisu im uvek cvetale ruže

U ISTOJ GODINI IZGUBILI BEBU I OSTALI BEZ POSLA! Sastavljali kraj s krajem, a glumac priznao i da su RASKIDALI: Nismo bili zajedno

Pop kultura -

Glumac Saša Joksimović deset godina je u srećnom braku sa suprugom Nevenom, međutim u njihovom odnosu nisu baš u svakom trenutku cvetale ruže.

Saša je ispričao da su pre braka, dok su se zabavljali u srednjoj školi, on i Nevena imali prekid veze koji je trajao čak 13 meseci.

- Kritična je treća godina veze, pa onda peta. Mi smo tada raskinuli i 13 meseci vodili svako svoj život. Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi za nju neki rekli da je turbulentna - ispričao je glumac svojevremeno.

Saša i Nevena imaju sina Iliju, a glumac je u septembru prošle godine otkrio da je 2019. Nevena bila trudna drugi put, ali da su, nažalost, izgubili bebu.

- Prošla godina mi je najgora godina u životu, prvo izgubili smo bebu 22. maja na našu slavu i nisam imao posla. Jedva smo je preživeli. Danas sam presrećan, jer je to iza nas. Puno radim, imam divnu suprugu, borca pravog i najboljeg sina na svetu. Ne treba mi više... Hvala Bogu na svemu! Sve će proći.. - napisao je Joksimović tada na Insta storiju.

Saša ne krije koliko je ponosan na svoju suprugu, kao i da je i nakon svih ovih godina i dalje jednako zaljubljen u nju.

Kurir.rs/I.B/Gloria

Bonus video:

00:14

MILOŠ BIKOVIĆ POKAZAO ŠTA RADI U SEOSKOM AMBIJENTU! Glumac snimkom raznežio mnoge, uživa u društvu životinja: Jednu je i NAHRANIO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track