HOLIVUDSKI GLUMAC OPTUŽEN ZA SILOVANJE I KANIBALIZAM: Armi Hamer je iz JEZIVE porodice, 5 generacija MILIONERA uživalo u NASILJU
Foto: Profimedia

strahota ako je tačno

HOLIVUDSKI GLUMAC OPTUŽEN ZA SILOVANJE I KANIBALIZAM: Armi Hamer je iz JEZIVE porodice, 5 generacija MILIONERA uživalo u NASILJU

Pop kultura -


Armi Hamer bio je traženi glumac u Holivudu, srećno razveden sa dvoje divne dece, zgodan, lep i harizmatičan, a na sve to čekalo ga je nasledstvo u vidu multimilionske industrijske imperije.

Njegov život srušio se u januaru ove godine suočio sa optužbama za seksualno zlostavljanje koje uključuje uznemirujuće navode o fetišima koji uključuju sado-mazo odnose, pa čak i kanibalizam!

Armi Hamer
foto: Profimedia

Sa ovakcim tvrdnjama se javilo nekoliko devojaka, detaljno opisujući svoja bizarna, gorka iskustva sa Hamerom, a u javnost su isplivale čak i njihove prepiske u kojima glumac priznaje svoje jezive sklonosti.

"Ja sam 100 odsto kanibal. Želim da te pojedem. Je**ote, to je užasno priznati, nikad dosad to nisam otkrio. Jednom sam izrezao srce iz žive životinje i pojeo ga dok je još bilo toplo", samo je jedna od zastrašujućih poruka koje je navodno Hamer napisao.

Pravi udarac usledio je prošlog meseca, kada ga je Bugarka koja se javnosti predstavila kao Efi optužula za silovanje. Ona tvrdi da ju je Hamer četiri sata seksualno i fizičko zlostavljao u aprilu 2017, te da su bili četiri godine u turbulentnoj vezi i to dok je on zvanično bio u braku sa koleginicom Elizabet Čejmbers.

Trenutno je u toku policijska istraga u vezi svih optužbi, a glumac je oštro demantovao sve navode.

Armi Hamer
foto: Profimedia

Kako piše britanski tabloid Daily mail, pet generacija Hamera zaglibilo se u skandale koji uključuju razuzdanost, seksualnu izopačenost, zloupotrebu droga, korupciju i nasilje. Armijev pradeda bio je tajkun i prijatelj princa od Velsa, ali i navodno sovjetski špijun. Njegov deda održavao je orgije na kojima se konzumirala droga u ogromnim količinama, njegov otac imao je bizarni seksualni tron visok preko 2 metra - a sve to je samo vrh ledenog brega.

"Iver ne pada daleko od klade. Ova porodica je odavno spolja savršena, a iznutra uvrnuta", rekla je Armijeva teta Kejsi Hamer, koja se otuđila od porodice prenosi "Daily Mail".

Armijev čukundeda Džulijus, lekar, komunista i ruski imigrant 1919. izvršio je ilegalni abortus suprruzi jednog boljševičkog diplomate u svom domu u Njujorku. Ona je umrla tri dana kasnije, a Džulijus je završio u zatvoru zbog ubistva iz nehata.

Armi Hamer
foto: Profimedia

Tačno je da je Arman Džulijusov sin bio prisan sa sovjetskim vođama, uključujući Lenjina, i da se konstatno bogatio na račun poslovanja sa komunističkim režimom. Zapravo ime koje je Arman dobio bilo je inspirisano simbolom ruke koja drži čekić Socijalističke radničke partije Amerike. On je napustio medicinsku karijeru da bi preuzeo farmaceutsku delatnost svog oca koji je završio u zatvoru. Jedan biograf ga je opisao kao virtuelnog špijuna Sovjeta, a izvori iz Bele kuće tvrdili da su da nikada nisu bili sigurni na čijoj je strani Arman. On se ženio tri puta, a novac svoje treće supruge Franses iskoristio je kako bio otkupio preduzeće "Occidental Petroleum", koji je vremenom postalo najveća svetska nezavisna naftna kompanija.

"Nujork tajms" ga je tada opisivao kao ciničnog oportunistu i "prividnog superkapitalistu" koji je bio blizak prijatelj libijskog predsednika Gadafija. Armanov bivši pomoćnik kasnije je otkrio da je njegov šef obasipao poklonima i princa Čarlsa i princezu Dajanu, kao i da im je omogućio da koriste njegov raskošno opremljen privatni avion za let oko sveta.

Arman, iako se javno deklarisao kao demokrata, bio je optužen da je zapravo krišom učestvovao u predizbornoj kampanji republikanca Ričarda Nikona. Ta dvoličnost nije izostala ni u privatnom životu. Jednu od svojih brojnih ljubavnica Martu Kufman stavio je na čelo svoje umetničkog udruženja, a kada je njegova surpuga Franses postala sumnjičava, Arman je Marti promenio ime i imidž, nateravši je da nosi perike, naočare i da se podrgne plastičnoj hirurgiji. Ona se žalila da je on prislušklivao njen telefon, instalirao uređaj za praćenje u njen automobil, kao i da je iznosio "krajnje ponižavajuće" seksualne zahteve i nije joj ostavljao mogućnost izbora. Umro je u 92. godini 1990. od raka kostiju, samo jedan dan pre svečane zabave koja je bila planirana kako bi proslavio svoj život i uspehe.

Armi Hamer
foto: Profimedia

Imao je samo jedno dete - sina Džulijana sa prvom suprugom, ruskom plesačicom Olgom don Rot, ali on nije opravdao očeva očekivanja. Naime, Džulijan se od malih nogu borio sa nizom mentalnih bolesti, kao i zavisnošću od narkotika, da bi potom u 26. godini u svom domu u Los Anđelesu ubio prijatelja zbog svađe oko kockarskog duga. Nakon što je njegov otac potrošio celo malo bogatstvo na advokate, Džulijan je oslobođen uz opravdanje da je ubistvo izvršio u nužnoj samoodbrani.

On je imao dvoje dece - Majkla i Kejsi, a Kejsi se u svojim memoarima iz 2015. "Surviving My Birthright" osvrnula na odrastanje sa ocem alkohličarem i narkomanom. Ona je svoj život u mladosti opisala kao "noćnu moru", a oca je okarakterisala kao nasilnika koji je veći deo života proveo u mentalnim ustanovama.

"Oči bi mu se zacrnile i iskolačile. Pljuvao je i vritštao reči koje se nisu razumele. Uglovi njegovih usana napunili bi se penom i belim prahom. Kasnije sam saznala da je to rezultat svih medikamenata koje je uzimao", piše ona između ostalog.

Prisetila se i jedne Badnje večeri kada ju je probudio zvuk pucnjave i kada je videla oca kako pištoljem tuče njenu majku Sju. "Dušo, vrati se u krevet ili Deda Mraz neće doći večeras", rekla joj je tada majka.

Kejsi je priznala i da je majka često budila nju i njenu polusestru Džan noću kako bi bukvalno spasle goli život i bežale od Džulijanovog besa. Zauvek su otišle kada je Kejsi imala 11 godina, a kaže da je povremeno dolazila da provede vikend sa ocem, koji je uvek bio okružen devojkama koje bi zvao "domaćicama". U jednoj od takvih poseta pronašla je i fotografije koje prikazju njenog oca i njegove prijatelje u toku orgija i kako se igraju pištoljem, a tvrdi i da su ovi prizori pokrenuli potisnuta sećanja na oca koji ju je seksualno zlostvaljao kao dete.

"Duboko u sebi, oduvek sam znala da mi je otac nešto uradio, ali on je bio moj otac i nisam hetla da verujem u to", napisala je u knjizi. Evocirala je i sećanje na trenutak kada ju je jedna očevih devojaka u drogiranom stanju pomahnitalo jurila nožem, kojim je prethodno obezglavila Kejsine plišane medvede. Ona je opisala i trenutak kada je jednom prilikom Džulijan ponudio njenom bratu Majklu da mu plati milion dolara kako bi mu prosledio svoju devojku, što je izazvalo svađu i tuču u krcatom restoranu. Dodala je i da je više puta njena porodica izbegla probleme sa policijom i tužlaštvom zahvaljujući bliskim kontaktima sa važnim ljudima, uticaju i naravno nesagledivoj količini novca.

Arman promišljeno čitavo svoje poslovno carstvo i bogatstvo nije ostavio sinu Džulijanu, već unuku Majklu, ocu glavnog protagoniste priče - Armija Hamera.

Majkl, čija je porodica bila jevrejska, postao je hrišćanin zbog svoje supruge Dru En Mobli i njenog oca koji je bio evangelistički propovednik. Novac koji je njegov deda trošio na uzmetnost i istraživanje kancera preusmerio je u verske organizacije.

Armi Hamer
foto: Profimedia

Nakon što je Džulijan preminuo 1996, Majk se sa porodicom - suprugom i sinovima Armijem i Viktorom preselio u novi dom na Kajmanskim ostrvima - najozloglašeniji poreski raj na svetu. Majkl je bio upleten u veliku aferu u kojoj je galerija čiji je bio deoničar preprodavala falsifikate umetničkih dela vrednih po nekoliko miliona dolara, ali je oslobođen optužbi jer navodno nije znao da je reč o falsifikatima. Poznanici su ga opisivali kao "tinejdžera u glavi", a tvrdili su da je imao i seksualni tron u sedištu svoje fondacije u Kalifroniji. Navodno je posedovao stolicu izrađenu po meri, ukrašenu simbolom čekića u pesnici, koja je imala rupu na sedištu, ispod kog je postojao kavez dovoljno veliki da u njega stane osoba. Majkl je to opisivao kao njegovu "perverznu stolicu", a navodno postoji i fotogtrafija na kojoj sedi na njoj dok drži glavu nasmejane plavokose žene koja je zgrčena u kavezu ispod.

Portparol ovog biznismena istakao je da takva stolica zaista postoji, ali da je reč o neslanoj šali i poklonu jednog priajtelja. Takođe je odbacila izveštaje o njegovoj upotrebi alkohola i droiga, finansijskim malverzacijama i bizarnoj istoriji sa ženama, nazvavši ih "apsurdnim".

S druge strane, bivši prijatelj Majkla Hamera koji je medijima dao informacije o bizarnoj seks stolici, rekao je da nije bio ni najmanje iznenađen kada je čuo navode o seksualnoj izopačenosti Armija Hamera.

Armi Hamer
foto: Profimedia

kurir.rs/daily mail/bliczena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja