RASELA KROUA VREME NIJE ŠTEDELO! OD ISKLESANOG GLADIJATORA DO PIVSKOG STOMAKA: Čuveni oskarovac nije graciozno ostario! FOTO
Foto: Profimedia

totalno drugačiji

RASELA KROUA VREME NIJE ŠTEDELO! OD ISKLESANOG GLADIJATORA DO PIVSKOG STOMAKA: Čuveni oskarovac nije graciozno ostario! FOTO

Pop kultura -

Rasela Kroua su proslavili filmovi Gladijator, Dobri momci, Besan, Robin Hud, Američki Gangster i Blistavi um.

Gladijator
Gladijatorfoto: Profimedia

Novozelandski glumac Rasel Krou je 7. aprila proslavio 57. rođendan. Osim glumačke karijere po kojoj je uveliko prepoznatljiv, Rasel je muzičar i pevač, a iza sebe ima i nekoliko albuma.

Ipak najpoznatiji je po svojim filmskim ulogama, najviše po onoj u filmu "Gladijator" zbog kog je osvojio filmski svet. 2000. godine dobio je i Oskara za glavnu mušku ulogu, dok je 1999. i 2001. za filmove "The Insider" i "Blistavi um" takođe bio nominovan za Oskara.

Blistavi um
Blistavi umfoto: Profimedia

Prati ga reputacija glumca koji lako plane. U razdoblju od 1999. do 2005. godine nekoliko puta se našao u problemu sa zakonom. Svađao se ispred jednog australijskog hotela, javno izvređao reditelja Malkolm Grira, potukao se sa biznismenom Erikom Votsonom i telefonom gađao policajca u Njujorku. Zbog incidenta sa policajcem Krou je morao da plati veliku odštetu.

Devojka Rasela Kroua
Devojka Rasela Krouafoto: Profimedia

Od 2003. do 2018. godine bio je u braku s glumicom Danijel Spenser (51). Sa njom ima dva sina, Čarlsa (17) i Tenisona (14). Krajem marta ove godine, snimljen je kako igra tenis sa 26 godina mlađom devojkom Britni Teriot (30).

Poslednjih godina glumac se jako opustio, dobio je višak kilograma, koje se ne trudi da sakrije, dok mu je brada sve zapuštenija. Priprema uloge za film "Besan" jedan je od razloga zašto se zapustio toliko, ali čini se da mu to ne smeta. Tokom gostovanja u emisiji Dejvida Letermana 2010.godine rekao je da je 36 godina pušio preko 60 cigareta dnevno.

Oskarovac voli i sport, pogotovo australijski ragbi, na koji često ide i navija. Uz to voli i kriket, a veliki je navijač fudbalskog kluba Lids iz Engleske.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:34

Miloš Timotijević o ulozi u Porodici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track