Najnovije vesti

LEPOTA JE DAR OD BOGA! Teodora Bjelica ćerka je poznate glumice, ide majčinim stopama, zna i da PEVA, a sad iznela svu PRIVATNOST!
Foto: Printscreen/Instagram

REKLA SVE

LEPOTA JE DAR OD BOGA! Teodora Bjelica ćerka je poznate glumice, ide majčinim stopama, zna i da PEVA, a sad iznela svu PRIVATNOST!

Pop kultura

Glumica Teodora Bjelica pleni svojom lepotom, ali isto tako otkriva da još uvek nema jaču polovinu pored sebe, jer čeka da se pojavi princ na belom konju.

"Teško je imati privatan život u ovom tempu rada u kom se trenutno nalazim, ali kad se pojavi prava osoba, naći će se i vremena. Volim da volim i da budem voljena. To i porodica su za mene suština života", smatra Teodora koja je stekla popularnost u jednom sitkomu.

Teodora Bjelica
foto: Printscreen

Bjelica svoju lepotu smatra darom od Boga.

"Kada prihvatite sebe sa svim svojim manama i vrlinama, onda vladate sobom i situacijom koja vas okružuje. Lepota je dar od Boga i ne smatram to ličnim uspehom. Ona mi omogućava da radim ono što volim, a to je gluma, odnosno da prenesem i izazovem emociju u oku posmatrača", istakla je mlada glumica koju je mama Gordana podržala da se bavi glumom.

"Prvo mi je ispričala sve loše strane ovog posla kako bi me odgovorila od želje za glumom, onda je gledala moj prvi projekat, film i shvatila da je to moj put, želja i strast. Velika mi je podrška i učitelj", objašnjava Teodora i dodaje kako nije isključeno da snimi singl, jer se pronalazi i u muzičkim vodama.

Teodora Bjelica
foto: Dragan Kadić

"Imam prijatelje u svetu muzičke produkcije koji me godinama nagovaraju da snimim pesmu, tako da ko zna, možda jednog dana izbacim neki singl za svoju dušu", izjavljuje Bjelica koja za kraj otkriva planove za budućnost.

"Za mene će ovo biti radna godina, nekoliko projekata, što filmskih, što serijskih me očekuje, ali ne volim ništa da pričam dok se ne realizuje. Sve je na čekanju usled ove situacije sa virusom, ali bolji dani nas očekuju, u to sam sigurna", zaključuje Bjelica.

Na projektu Teodora sarađuje i sa glumicom Sekom Sablić, o kojoj ima samo reči hvale:

"Seka Sablić je dragulj naše kinematografije i velika je čast raditi sa njom."

Seka Sabljić
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Bonus video:

Katarina Žutić o ulozi Slavice Đukić Dajanović u seriji Porodica
02:10

Katarina Žutić o ulozi Slavice Đukić Dajanović u seriji Porodica

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...