MEŠA KUKOVIMA KAO NIKAD DO SAD: Džej Lo objavila snimak u prirodnom izdanju i pokazala ČIME raspolaže! Bruka kako dobro IZGLEDA!
Foto: Profimedia

bez trunke šminke

MEŠA KUKOVIMA KAO NIKAD DO SAD: Džej Lo objavila snimak u prirodnom izdanju i pokazala ČIME raspolaže! Bruka kako dobro IZGLEDA!

Pop kultura -

Dženifer Lopez (51) je objavila video na svom TikTok profilu i podigla ogromnu prašinu među pratiocima. Naime, latino diva je zavodljivo đuskala u žutom bikiniju i to bez trunke šminke, a video je nazvala jednostavno "Nedelja".

Čuvena pevačica je sakupila preko 12.000.000 pregleda, 1.000.000 lajkova i preko 30.000 komentara. Uglavnom su stizale pohvale na račun njenog izgleda.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen/TikTok

"Hoćeš li se udati za mene?", "Stari kao fino vino", "Kada budem u njenim godinama, hoću da izgledam ovako" su samo neki od komentara koje su joj upućivali korisnici TikToka. Nju na ovoj društvenoj mreži prati 13.100.000 korisnika, dok ona prati svega 53 ljudi. Do sada su njeni snimci dobili neverovatnih 77.600.000 lajkova.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen/TikTok

Da podsetimo, skoro se u medijima pojavila priča kako je Dženifer Lopez dobila nadimak po kome je postala nadaleko poznata, Naime, dao joj ga je pokojni reper Hevi D (Heavy D) koji bi je, dolazeći u studio zbog njenog prvog albuma On the 6 iz 1999. godine, zvao Dženi-Lo, Dženifer-Lo ili Džej.Lo, otkrila je pevačica za američki magazin.

(Kurir.rs/A.M)

Bonus video:

00:06

IVANA ALEKSIĆ UHVAĆENA U DRUŠTVU BRENINE SNAJKE! Reperova žena ne skida osmeh sa lica, a Sandra sve objavila JAVNO: BAŠ UŽIVAJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track