PA VI STE KAO DRUG TITO! Zbog jedne stvari voditeljka Mozaika UPOREDILA takmičara sa maršalom, on se ŠOKIRAO!
Foto: Kurir, Zorana Jevtić

KURIR TELEVIZIJA

PA VI STE KAO DRUG TITO! Zbog jedne stvari voditeljka Mozaika UPOREDILA takmičara sa maršalom, on se ŠOKIRAO!

Pop kultura -

Sedamnaesta emisija u prvom ciklusu, danas na crvenoj poziciji Nebojša Jevtović, pobednik u prethodne tri emisije. Protivnik na plavoj poziciji je Miloš Gemović, mašin bravar iz Šapca.

-Pa vi ste kao Tito, možda jednog dana budete i predsednik - našalila se voditeljka Danijela Pantić Conić, dok je takmičar kategoriči rekao da nema ambicije da bude predsednik.

-Ne, ne, nikako - šokirano je odgovorio uz osmeh.

I ove emisije onda je povela takmičare kroz sedam dobro poznatih igara.

Igru "Nizove" započeo je takmičar na crvenoj poziciji, koji je u startu poveo rešivši gotovo sve svoje i protivnikove nizove.

mozaik kviz
foto: Kurir Televizija

"Daj mi slovo" igra u kojoj svako dobija poene ukoliko ima reč od preko 4 slova, dok za reč preko 6 slede i ponus poeni. Obojica takmičara uspešno su rešila zadatak, a dobili su i bonus poene.

Igra "Abakus" sadrži niz od komplikovanih matematičkih operacija, a prednost i u ovoj igri dobio je profesor matematike, tj. takmičar na crvenoj poziciji.

Iga "Štafeta" najčešći je kamen spoticanja naših takmičara i mesto gde se poeni najlakše izgube. Kako svaki takmičar mora nastaviti niz reči poslednjim slovom prethode često se dešava da se takmičari zbune i pogreše. Tako je bilo i ovoga puta. Miloš je omanuo, a svi poeni otišli su Nebojši, koji je ubedljivo vodio.

U "Magelanu" naši takmičari putuju na sve četiri strane sveta testirajući svoje znanje iz istorije, geografije i opšte kulture.

Miloš se ni u ovoj igri nije snašao kako treba, te su svi poeni otišli Nebojši.

"Do vrha" smo se peli povezujući imena ljubavnih parova. Nebojša se fenomenalno pokazao u ovoj igri i rešivši sve pojmove došao je do vrha i pre isteka vremena.

Sa druge strane Miloš je spajao istorijske znamenitosti sa mestima na kome se nalaze.

mozaik kviz
foto: Kurir Televizija

Poslednja igra "Kurir" donela je poene obojici takmičara, a pobedu je i ovoga puta odneo profesor matematike, Nebojša Jevtić.

mozaik kviz
foto: Kurir Televizija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track