02:09

BRAVO TINEJDŽERI! Pokrenuli novu platformu, a razlog je PREDIVAN! Podržale ih MNOGE domaće zvezde

KURIR TELEVIZIJA

BRAVO TINEJDŽERI! Školarci pokrenuli novu platformu, a razlog je PREDIVAN! Podržale ih MNOGE domaće zvezde

Pop kultura -

"Mojih 5 minuta" je nova platforma koju su pokrenuli tinejdžeri, a koji ima za cilj promociju talenta kod mladih ljudi. U toku je konkurs namenjen svim mladima od 13 do 18 godina da pokažu svoj jedinstveni talenat koji ih najbolje predstavlja.

Gosti "Pulsa Srbije" na Kurir televiziji bili su Milica Bogdanović, učenica i deo digital tima projekta "Mojih 5 minuta" i Una Popović profesorka fizike, direktorka srednje skole i mentor ovog projekta.

nova platforma, Mojih pet minuta, platforma
foto: Kurir televizija

- Mi učenici smo zapravo došli do te ideje jer smo u ovoj školi osetili po prvi put da se naš glas čuje i hteli smo da podelimo to sa drugima - kaže Milica. Projekat ne samo da je naišao na pozitivne komentare među vršnjacima, već su ga podržale i mnoge poznate ličnosti.

nova platforma, Mojih pet minuta, platforma
foto: Kurir televizija

- Tu su Bajaga Gane Pecikoza, ekipa Državnog posla, glumice Iva Štrljić i Anđelka Prpić, Ana Stanić... Ovo je jedan društveno koristan projekat jer je u vreme korone kada su se tinejdžeri povukli u sebe, vrlo afirmativan za njih, a u ovom periodu je jako malo bilo tema koje su bile pozitivne i afirmativne za decu. I jako mi je drago da su poznate ličnosti to primetile i bez problema nas podržale - kaže Una Popović.

Sve detalje prijavljivanja možete čuti u video snimku na vrhu teksta.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE UŽIVO GLEDATI KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

01:53

BIZARNI IZAZOVI NA TIK TOKU: Deca od dve godine usvajaju ono što vide na najpopularnoj društvenoj mreži (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track