JUTJUBER DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Objavio sliku iz bolnice, TRPI ogromne BOLOVE! (FOTO)
Foto: Profimedia

stradala mu kičma

JUTJUBER DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Objavio sliku iz bolnice, TRPI ogromne BOLOVE! (FOTO)

Pop kultura -

Zvezda Jutjuba i mejkap mogul Džefri Star (35) završio je u bolnici nakon saobraćajne nesreće, a njegovi brojni pratioci o tome su obavešteni putem društvenih mreža.

- Pre nekoliko sati Džefri i Danijel su učestvovali u teškoj saobraćajnoj nesreći. Automobil se prevrnuo tri puta nakon što su naleteli na crni led na putu. Obavestićemo vas o njihovom stanju nakon što nam lekari daju više informacija. Veoma smo zahvalni što su obojica živi - stoji na Džefrijevom Tviteru i Instagram storiju uz fotografiju jutjubera u bolničkom krevetu dok ga prijatelj Danijel Lukas drži za ruku.

Iz policije su za američki časopis potvrdili da je Džefri vozio, da su obojica bili vezani pojasom i da nisu bili pod uticajem droge ili alkohola.

Džefri se sam javio nekoliko sati kasnije i otkrio kako se oseća.

- Jutros smo proživeli jedan od najstrašnijih trenutaka u životima. Zahvalan sam što sam još ovde. Bol je nepodnošljiva jer sam slomio deo leđa, a imam i pukotine na kičmi. Lekar kaže da će oporavak trajati nekoliko meseci, ali da ću se potpuno oporaviti - napisao je na obe društvene mreže.

- Moj najbolji prijatelj Danijel ima unutrašnje povrede, a zato što je preživeo rak debelog creva tri puta, on ima komplikacije i sada je na monitoringu 24/7. Znaćemo više ubrzo. Hvala svima koji se interesuju - napisao je Džefri u drugom postu koji se tiče njegpovog prijatelja.

Džefri Star
foto: Profimedia

Inače, Džefrija na Jutjubu prati 16.500.000 ljudi, a poznat je i po brojnim dramama i svađama koje su ga učinile jednim od najomraženijih likova na sceni. Takođe, poseduje biznis imperiju koju je izgradio na mejkap proizvodima.

Bio je optužen za zlostavljanje tinejdžera beskućnika, a mnogo pažnje privukao je i bizaran trač da je spavao sa Kanje Vestom, pogotovo što obojica žive u Vajomingu.

Džefri Star
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./People)

Bonus video:

02:05

SKINULA ŠTIKLU I OBULA BALETANKU: Teodora u KONTRA ŠOUU prošetala po studiju kao prava BALERINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track