ROBERT DE NIRO OSTAJE BEZ PARA ZBOG RAZVODA: Krivac je njegova supruga koja MNOGO troši i OBOŽAVA luksuzan život!
Foto: Profimedia

mora da prihvata sve uloge

ROBERT DE NIRO OSTAJE BEZ PARA ZBOG RAZVODA: Krivac je njegova supruga koja MNOGO troši i OBOŽAVA luksuzan život!

Pop kultura -

Slavni glumac Robert de Niro (77) je u velikom finansijskom škripcu zbog zbog supruge Grejs Hajtauer (66) sa kojom je trenutno u procesu razvoda.

Navodno, Grejs slavnom glumcu zagorčava život jer ona mesečno potroši po 215.000 dolara na kreditnim karticama i oko 160.000 dolara u kešu na odeću, nakit i ostale luksuzne stvari.

Robert de Niro, Grejs Hajtauer
foto: Profimedia

Njegova advokatica, na ročištu koje se održalo u petak, napomenula je da je glumac i sa 77 godina prinuđen da prihvata sve uloge koje mu se nude, kako bi mogao finansijski da opstane zbog supruge koja nemilice troši.

- Gospodin De Niro ima 77 godina, iako voli svoj posao, on u tim godinama ne bi trebalo da radi ovakvim tempom. Po 12 sati dnevno, bez odmora. Mogao bi sutra da se razboli i tada bi sve bilo gotovo – rekla je De Nirova zastupnica Karolina Kraus.

Glumac državi duguje porez i honorar od De Nirova dva naredna filma otići će isključivo u te svrhe, napomenula je advokatica. Međutim, advokat njegove supruge tvrdi drugačije. Naime, sve dok se ne razvedu, holivudska zvezda bi prema predbračnom ugovoru trebalo svojoj, uskoro bivšoj, supruzi da omogući da živi onako kako je do tad navikla.

Robert de Niro, Grejs Hajtauer
foto: Profimedia

Njen advokat je podsetio na to da ni De Niro ne štedi na svojim troškovima i da zapravo ima 500.000.000 dolara. Tako navodno helikopterom odlazi na doručak, a svoje prijatelje na Floridi posećuje privatnim avionom.

Druga strana je to demantovala, a sudija Vrhovnog suda imao je jednu konstataciju.

- Želim da razvedem te ljude. Njih dvoje će iz ovog izaći bogatiji od gotovo bilo kog čoveka na planeti. U ovim troškovima nema ničeg uobičajenog. Oni su itekako neuobičajeni za 99,9999 posto ljudi - rekao je sudija Metju Kuper.

Da podsetimo, Robert i Grejs venčali su se 1997. godine i imaju dvoje dece, ćerku Helen (6) i sina Eliota (20). Ovo nije prvi put da se par rastaje. Naime, Robert i Grejs venčali su se 1997. godine, da bi se dve godine kasnije rastali. Međutim, par je 2004. godine obnovio svoje zavete. Međutim, ipak im nije uspelo, pa je Robert 2018. godine ponovo podneo zahtev za razvod.

Robert de Niro, Grejs Hajtauer
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Daily mail)

Bonus video:

00:30

KAĆA ŽIVKOVIĆ OD RANOG JUTRA VEŽBA! Pevačica dovela liniju do SAVRŠENSTVA, pokazala go stomak i trbušnjake!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track