GLUMAC ULOŽIO PARE U POLJOPRIVREDU Sledećih pet godina neće imati prihoda! Marko Vasiljević iz TAJNI VINOVE LOZE o budućnosti!
Foto: Ana Paunković

nov biznis

GLUMAC ULOŽIO PARE U POLJOPRIVREDU Sledećih pet godina neće imati prihoda! Marko Vasiljević iz TAJNI VINOVE LOZE o budućnosti!

Pop kultura -

Glumca Marka Vasiljevića proslavila je uloga u seriji "Tajna vinove loze", on je sada otkrio da se dobro snalazi i u seoskim poslovima:

Marko Vasiljević
foto: Ana Paunković

- Umem svašta da radim kada je u pitanju rad na njivi, ali i ne umem ništa. S obzirom na to da sam tek počeo, imam dosta da učim - kroz osmeh kaže mladi glumac, te ističe šta mu je glavna preokupacija:

- Moj otac peče rakiju od kada znam za sebe. To je nešto što me zanima i što bih voleo da naučim. Trenutno najviše volim da nakon završenog posla sednem i malo uživam u tome šta sam uradio. Nije mi zasad ništa teško.

On ističe da trenutno samo pomaže svojoj porodici, dok brat i stric najviše rade, ali da u budućnosti planira ozbiljno da se tome posveti. Kako ističe, nisu tačni napisi da trenutno živi od poljoprivrede, ali da jeste uložio novac u tu sferu, te se nada da će mu se u narednom periodu to isplatiti.

Marko Vasiljević
foto: Ana Paunković

- Za svojih 30 godina još nisam zaradio od poljoprivrede. To su neki novinari izvukli iz konteksta, te je ispalo da od glume nemam da živim pa se bavim i poljoprivredom. To su gluposti - kaže Marko, te dodaje:

- U ovo što sam uložio novac, narednih pet godina nema prihoda, samo rashodi - šaljivo zaključuje.

Marko Vasiljević
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/S.M./Blic

BONUS VIDEO:

00:15

SAMO NEK JE VESELO: Glumac slavi 30 rođendan na SPLAVU, a najviše uživa njegova koleginica! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track