AMMAR MEŠIĆ ISKRENO: Zahvaljujući Igri sudbine vratio sam sve dugove!
Foto: Nemanja Nikolić

stars intervju

AMMAR MEŠIĆ ISKRENO: Zahvaljujući Igri sudbine vratio sam sve dugove!

Pop kultura -

Mladi glumac Ammar Mešić, poznat po ulozi Strahinje Bunčića u seriji "Igra sudbine", za Kurir otkriva da se vakcinisao i da sada uživa u putovanjima s koleginicama, kao i da li je očekivao uspeh koji je postigao.

Ammar Mešić
foto: Printscreen Instagram

Šta radiš ovih dana, imaš li snimanja?

- Trenutno se odmaram, putujem, bio sam s koleginicama Mateom Milosavljević i Oljom Lević. Obišli smo Kapadokiju i nekadašnju Mesopotamiju, bilo je jako uzbudljivo i istorijski prelepo. Videli smo svašta nešto novo, leteli smo balonima. Nakon tog putovanja otišao sam u Beč kod prijatelja, sada sam se vratio nakratko u Beograd. Sledeće subote idemo na Maldive, ista ekipa, da se malo družimo i odmorimo i onda sredinom maja bi trebalo da nastavimo sa snimanjem serije.

Da li te plaši nova realnost kojom smo okruženi?

- Plašio sam se, ali se više ne plašim. Nekako smo naučili da funkcionišemo s maskama i svim sredstvima u borbi s koronavirusom. Vakcinisao sam se "Fajzerovom" vakcinom i pre nekoliko dana sam primio revakcinu, tako da sam uradio sve što je do mene. Verujem vakcinama i pozivam sve građane da se vakcinišu kako bismo se što pre vratili normalnom životu.

Ammar Mešić
foto: Printscreen/Instagram

Šta je bio plan B ako ne uspeš u glumi?

- Nemam plan B, nego živim od danas do sutra, ali se nikad nisam libio nikakvog posla - da li je to konobarisanje ili kol-centar, u kome sam takođe radio. Plan B je u mojoj glavi bio inostranstvo, kao i kod većine mladih, ali eto sve dobro se desilo u pravom momentu i moja uloga u seriji "Igra sudbine", i nadam se da će se i tim tokom nastaviti.

Da li si se nadao ovakvom uspehu?

- Nisam znao kakav me uspeh očekuje, ali zbog cele produkcije koja je radila seriju "Istine i Laži", možda sam negde u malom mozgu slutio da bi to moglo da se desi, ali ovakav uspeh zaista nisam mogao da naslutim. Odjednom sam postao poznat, ne samo ja već i moje kolege.

Šta si uradio sa honorarom?

- Od prvog honorara sam vratio dugove koje sam imao, a ostalo sam podelio roditeljima i braći, ništa posebno nisam sebi kupio, osim frižidera koji sam igrom slučaja kupio tik pred početak vanrednog stanja, i ispostavilo se da je to dobra investicija jer bih umro od gladi da nisam imao veći frižider. Ne patim za skupim stvarima, telefonima i automobilima, štedim i čuvam, znam da ova situacija neće trajati zauvek.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:51

MAJKA I BRAT SU MI SE PRIVIĐALI, NISAM SMELA DA SPAVAM U PORODIČNOJ KUĆI! Lepa Lukić otkrila strahove, evo kako ih se oslobodila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track