DOBRO SAM, ALI IMAM VRTOGLAVICE: Britni Spirs odgovarala fanovima na pitanja, pa su je optužili da laže!
Foto: Profimedia

progovorila

DOBRO SAM, ALI IMAM VRTOGLAVICE: Britni Spirs odgovarala fanovima na pitanja, pa su je optužili da laže!

Pop kultura -

U javnosti proteklih godina sve se više i češće mogu videti snimci i objave podrške Britni Spirs na raznim društvenim mrežama.

Zabrinuti obožavaoci joj na dan šalju stotine pitanja o njenom zdravlju. Svaka fotografija koju Britni Spirs objavi preplavljena je komentarima podrške i ponudama pomoći, ali to ne staje ovdje. Ljudi iz njenih objava i fotografija analiziraju kontekst i traže značenja u najmanjim detaljima poput leptirića u opisu.

Ona je rešila da odgovari na pitanja zabrinutih fanova. Taj snimak ima skoro 4.000.000 pregleda.

Pevačica često objavljuje snimke kako pleše u čemu je obožavatelji podržavaju tako da je njen prvi odgovor bio vezan upravo uz to pitanje.

- Napokon ću odgovoriti na sva vaša pitanja. Prvo koje ste me ispitivali je 'Vrti li mi se u glavi kada radim okrete dok plešem?'. Da, uhvati me vrtoglavica, ali ja sam plesačica. Dok god se koncentrišem na jednu tačku dok se vrtim, ne bude tako strašno - započela je.

Nakon ovog odgovora pratioci su se zabrinuli kako će preskočiti pitanja vezana za njene nedavne bizarne objave, ali u nastavku njenog videa ona je odgovarala i na škakljiva pitanja.

Osvrnula se tako na bizarnu fotografiju crvenog frižidera koju je objavila pre nekoliko nedelja. Britni je rekla kako joj je frižider samo bio "fora" pa ga je htela objaviti. Kako kaže, nije imala dublje namere iza same fotografije.

- Iskreno, samo sam mislila da izgleda dobro. Vintidž je, crven je i bio mi je baš super - rekla je pevačica i nastavila da priča da se oseća dobro i da je sve u redu.

Naravno, u komentarima se može pronaći i niz teoretičara koji misle kako njeni odgovori nisu potpuno iskreni.

„Način na koji gleda u stranu i čudni rezovi snimaka ne izgledaju mi najbolje“ – komentarisala je jedna korisnica Instagrama i skupila preko 10,000 lajkova.

Ova sumnja proizlazi iz dugih godina oblikovanja raznih teorija o Britninom stanju nakon što se povukla sa javne scene.

Mnogi misle kako njeno povlačenje nije bilo samoinicijativno. Ona je pod očevo starateljstvo došla nakon teškog nervnog sloma pre više od 12 godina, a obožavaoci misle kako je on kontroliše na brojne načine i kako joj je zabranjeno ikakvo javno istupanje.

Javnost je dodatno zaintrigirala činjenica kako je Britni nedavno angažovala i advokata uz pomoć kog želi od nadležnih institucija da traži da njen otac izgubi potpuno starateljstvo nad pop princezom. Čini se kako, za razliku od svoje kćeri, Džejmi nema strah od medija jer je nedavno progovorio za američki nedeljnik negirajući optužbe o manipulisanju svoje ćerke.

Britni Spirs
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:38

DA LI BISTE IZDRŽALI 24H BEZ MOBILNOG? U ovom kampu vam ODUZIMAJU telefon i prepuštaju vas prirodi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track