Najnovije vesti

DEMI LOVATO SE OTVORILA I PRIZNALA Bila sam dečja zvezda i bežala sam od kuće! Evo zašto se sada OŠIŠALA, ima veze sa hrišćanstvom
Foto: Profimedia

progovorila o detinjstvu i novoj frizuri

DEMI LOVATO SE OTVORILA I PRIZNALA Bila sam dečja zvezda i bežala sam od kuće! Evo zašto se sada OŠIŠALA, ima veze sa hrišćanstvom

Pop kultura
13:14h

Pevačica Demi Lovato (28) je gostovala u emisiji kod Dru Barimor (46)

- Zaista sam uzbuđena što imam priliku razgovarati sa nekim ko razume o čemu pričam, ko je prošao to što sam i ja prošla - započela je Dru.

- Dugo sam se trudila biti neko ko nisam, a sad sam napokon dopustila da budem ono što jesam - Demi Lovato je rekla u intervjuu s Dru Barimor.

Dru Barimor, Demi Lovato
foto: Profimedia

U poslednje vreme pop zvezda ima kratko ošišanu kosu za koju kaže da je oslobađajuća i objasnila je kako je ova površna promena "oslobodila".

- Ošišala sam se - rekla je Demi.

Objasnila je da je to učinila "jer se samo želela osloboditi" svih stereotipa i očekivanja koja su joj kroz život nametnuta. Objasnila je da su to očekivanja "koja su mi dodeljena jer sam hršćanka iz južne države'.

Vaspitavanje može ljude oblikovati na mnogo načina, a to nije uvek dobro.

- A kad sam se ošišala osećala sam se oslobođeno svega toga - rekla je i dodala da se ranije osećala pod pritiskom da bude nešto što nije.

- Tajne donose bolest - rekla je Demi i objasnila da je tu izreku čula sto puta i da veruje u nju i da sad više nema nikakvih tajni pred svetom i da se napokon oseća slobodnom i da više ne mari za tuđa očekivanja.

- Ova frizura je samo vizuelni podsetnik da sam nova ja u pitanju - objasnila je i dodala da je ne zanima kome se to sviđa, a kome ne.

- Ovo sam uradila za sebe. To mi je trebalo - rekla je, a Dru Barimor, koja je i sama bila dečija zvezda, potvrdila je Demino razmišljanje o svetu i tome kako ih ljudi gledaju.

Demi Lovato
foto: Profimedia

- Moji roditelji, učinili su najbolje što su znali i mogli. Ne postoji priručnik o tome kako odgajati dečiju zvezdu - rekla je velikodušno.

Prisetila se kako je kao dete stalno imala sukobe sa roditeljima koje je završavala rečenicom "ja sam ta koja plaća račune". Na šta je nastavljala da ako radi kao odrasla osoba, onda ima pravo i živeti kao odrasla osoba, najprije misleći na bežanje iz kuće u kasno doba noći jer je želela da izlazi.

- Bilo je izazovno - priznala je Demi, a za svoje detinjstvo pojasnila da je bilo teško shvatiti svoje mesto u to vreme.

- Odrasli odlaze sa posla i idu na piće, a deca, šta mi (radimo) - pitala je.

- Pogotovo kad postaneš tinejdžer u Holivudu. Tvoji vršnjaci izlaze van, druže se, a šta ti radiš? Imaš 17 godina i razmišljaš "Pa, šta ja moram da uradim da se i ja mogu malo zabaviti?" - prisetila se Demi.

- Ali, stvarnost je bila da se odrasli nisu ni približno tako zabavljali kao ja - priznala je Demi.

Demi Lovato
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

ADRENALIN, TAKTIKA, BORBA, ZABAVA: Pejntbol prerastao u sport koji svako treba da proba (KURIR TV)
07:48

ADRENALIN, TAKTIKA, BORBA, ZABAVA: Pejntbol prerastao u sport koji svako treba da proba (KURIR TV)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...