ONA SE GODINAMA NE MENJA: Monika Beluči uslikana u kupovini, izgleda kao AVION u 6. DECENIJI! (FOTO)
Foto: Profimedia

njena lepota traje

ONA SE GODINAMA NE MENJA: Monika Beluči uslikana u kupovini, izgleda kao AVION u 6. DECENIJI! (FOTO)

Pop kultura -

Moniku Beluči (56) paparaci su fotografisali dok je obavljala kupovinu.

Monika Beluči
foto: Profimedia

Bila je u društvu ćerke Leone. Slavna filmska glumica je pazarila stvari u prodavnici sportske odeće za skijanje i snoubording u Rimu, odakle je izašla noseći dosta kesa.

Ono što je upalo u oči je njena vanvremenska lepota jer izgleda kao da se Monika ne menja. Izgledala je prirodno, obučena ležerno i sa minimumo šminke, a upalo je u oči i to da nosi zaštitinu masku i poštuje sve mere.

Monika Beluči
foto: Profimedia

Da podsetimo, glumica rođena je u gradiću Ćita di Kastelno u pokrajini Umbriji kao jedinica u skromnoj porodici. Iz tih dana seća se i kako je gledala filmove Sofije Loren te maštala kako će i ona jednoga dana biti glumica. Njen otac izjavio je da kao mala i nije bila nešto lepa. Šišali su je na kratko kako bi imala bujniju kosu. Ulaskom u tinejdžerske godine iz "ružnog pačeta" pretvorila se u zanosnog "labuda". U svet manekenstva zakoračila je s 13 godina, kad je privukla pažnju lokalnog fotografa.

Bila je udata za Vensana Kasela, ali su se razveli. Dok su bili u braku, Vincent i Monika živeli su u odvojenim stanovima, kako ne bi upali u rutinu i postali navika jedno drugom. Uprkos tome razveli su se 2013. godine.

Monika Beluči
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:07

SLOBODA MIĆALOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE: Glumica pokazala prirodno izdanje, a ovako se NEGUJE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track