BURNO U 24. EPIZODI MOZAIKA! Želimir RAZBIO protivnika i nastavio DOMINACIJU!
Foto: Kurir televizija

KURIR TELEVIZIJA

BURNO U 24. EPIZODI MOZAIKA! Želimir RAZBIO protivnika i nastavio DOMINACIJU!

Pop kultura -

U 24. epizodi porodičnog kviza „Mozaik“ na Kurir televiziji znanje su ukrstili i večeras na crvenoj poziciji Želimir Lalić i takmičar na plavoj poziciji i Miomir Stefanović iz Beograda, profesor u penziji.

Da podsetimo, takmičari u kvizu „Mozaik“ se bore za prvo mesto i nagradu od 300.000 dinara i putovanje, i drugu nagradu od 100.000 dinara i putovanje.

Već u samom startu kviza Želimir je stekao prednosti koju je održao do samog kraja.

Mozaik
foto: Kurir televizija

U matematičkim igrama „Nizovi“ i „Abakus“ takmičari nisu pokazali zavidno znanje, dok su im jezičke igre „Daj mi slovo“ donele poene, a u igri „Štafeta“ pravu sreću je imao Želimir koji je pokupio sve protivnikove bodove.

Igra „Magelan“ vodi takmičare na četiri strane sveta testirajući njihovo znanje iz opšte kulture, geografije i istorije. I u ovoj igri Želimir je izašao pokupivši sve bodove, dok je profesor u penziji ostao bez poena.

Mozaik
foto: Kurir televizija

U igri „Do vrha“ takmičari su se uz planinu peli spajajući sportske legende i sport u kome su se proslavili. Želimir je svoj deo igre završio sa maksimalnim brojem poena, dok je Miomir imao zadatak da izdvoji generalne sekretare Ujedinjenih nacija.

Iako ovaj zadatak mnogi ne bi znali da reše, Miomir se popeo do samog vrha, osvojivši tako maksimalan broj bodova.

Mozaik
foto: Kurir televizija

I u igri „Kurir“ takmičari su se snašli sa svojim asocijacijama, međutim, Želimir je bio taj koji je pogodio da se iza niza reči krije „Vojvodina“ i „Stanislav Binički“ u drugom delu igre.

Takmičar na crvenoj poziciji Želimir Lalić i ove večeri je nastavio svoje učešće, dok je Miomir takmičanje završio na poklon dobivši knjigu o Hramu Svetog Save.

Kurir.rs

Bonus video:

22:19

KVIZ MOZAIK 21.04.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track