00:15

DA LI JE OVO NAJJAČI SNIMAK NA SVETU? VIDEO SELFI SRUŠIO INTERNET: Legenda do legende, sve puca od ŠARMA i MIŠIĆA!

holivud na okupu

DA LI JE OVO NAJJAČI SNIMAK NA SVETU? VIDEO SELFI SRUŠIO INTERNET: Legenda do legende, sve puca od ŠARMA i MIŠIĆA! (VIDEO)

Pop kultura -

Glumac Silvester Stalone (74) je objavio neverovatan snimak na svom Instagram profilu.

On je okupio sve velike akcione zvezde Holivuda i snimio selfi video koji je za kratko vreme srušio Internet.

- Ekipa kao nijedna druga! Nedostaju mi ovi momci - stoji u objavi slavnog glumca koja je prikupila skoro 4.000.000 pregleda i 12.000 komentara.

"Legenda do legende", "Kakav selfi, momci, nastavite da "udarate", "Bukvalno najjači selfi snimak u istoriji", "Mnogo legendarnih glumaca na jednoj objavi, bez konkurencije", "Najjači ljudi na svetu!", "Momci, odlično izgledate", "Bravo!" neki su od komentara.

- Pogledajte ovu grupu, najveći selfi na svetu - rekao je Stalone na snimku.

U videu su pored Silvestera i njegove slavne kolege Arnold Švarceneger, Mel Gibson, Džejson Stejtam, Vesli Snajps, Harison Ford, Antonio Banderas, Dolf Lungren. Zaista neverovatna ekipa i svi akcioni heroji na jednom mestu, a po količni mišića, šarma ali i slave, retko ko može da im parira pa ovo zaista može biti najveći video selfi na svetu.

video selfi, Silvester Stalone
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:47

NADAM SE DA ĆE USKORO BITI BIVŠI MUŽ! IVANA ALEKSIĆ SE UKLJUČILA LAJV SA TOMOVIĆEM: Otkrili su sve detalje njihovog ODNOSA! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track